Aino Pekkarinen

Psykologi

Kuka olen?

Kun tarvitset luottamuksellista keskusteluapua haastavaan elämäntilanteeseesi, olen mielelläni tukenasi. Tarjoan tukea monenlaisiin arjen haasteisiin, oli kyseessä sitten uusi haastava elämäntilanne, tai sinua jo pitkään vaivannut asia. Voin olla apunasi ihmissuhteisiin, erotilanteeseen tai vanhemmuuteen liittyvissä tilanteissa. Voin myös auttaa sinua esimerkiksi tunne-elämän haasteissa, tai mieliala- ja ahdistusoireiden kanssa. Yksilöterapioiden lisäksi olen erikoistunut työskentelemään parien kanssa.

Tavoitteenani on auttaa sinua jäsentämään haastavaa elämäntilannettasi tai oirettasi ja ymmärtämään itseäsi paremmin. Tämän lisäksi autan sinua viemään toivomiasi positiivisia muutoksia myös vastaanoton ulkopuolelle, arkeesi. Voin myös toimia valmentavassa roolissa, jos ongelmien ratkomisen sijasta haluat keskittyä jonkin konkreettisen tavoitteen saavuttamiseen tai ihmissuhteisiin tai elämäntapoihin liittyvään kehityskohteeseen.

Työskentelyssäni yhdistyy hyväksyvän tilan luominen kipeille kokemuksillesi sekä usko sinun potentiaaliisi kulkea kohti arvojesi mukaista elämää. Keskeisimpänä suunnannäyttäjänä työskentelyn tavoitteita mietittäessä ovat aina sinun toiveesi. Työskentelyssäni keskeisenä pidän sinua kunnioittavaa ja ennakkoluulotonta asennetta, mikä näkyy joustavuutena ja toiveidesi aktiivisena kuuntelemisena.

Tervetuloa vastaanotolleni yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Voin työskennellä kanssasi suomeksi tai englanniksi, ja halutessasi voimme toteuttaa tapaamisia myös etäyhteydellä.

Aino onnistui ohjaamaan minua kohti tavoitteitani ja saamaan aikaan suuremman elämänmuutoksen. Tämän lisäksi hän sai minut ymmärtämään erilaisia tiedostamattomia käytösmalleja, joita en ollut aiemmin huomannut ollut aiemmin huomannut itse. Näiden huomaaminen auttoi käytöksen muuttamisessa ja itseni kehityksessä.”

COACHING-ASIAKAS