Emma von Hertzen

Psykologi, kognitiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa

Kuka olen?

Olen psykologi, ja opiskelen toista vuotta kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Eläimet, ulkoilu ja liikunta ovat vahvasti läsnä arjessani, sillä vietän vapaa-aikaani muun muassa monipuolisesti liikkuen, koiran kanssa ulkoillen ja ratsastaen.

Työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Vastaanotollani voidaan käsitellä myös vanhemmuuteen liittyviä haasteita, jos kaipaat tukea esimerkiksi ADHD-lapsen vanhemmuuteen. Olen työskennellyt pitkään lastenpsykiatrialla niin erikoissairaanhoidossa kuin kaupunkien omissa yksiköissäkin. Erityisosaamiseeni kuuluvat ahdistus, masennus, pakko-oireet ja neuropsykiatriset häiriöt. Voin olla mukana arkeen suuntautuvassa työskentelyssä ja auttaa sinua kohtaamaan asioita, joita olet vältellyt. Autan sinua luopumaan toiminnasta, joka ei tue hyvinvointiasi. Voimme kohdata yhdessä vaikeitakin tunteita ja opetella esimerkiksi ahdistuksen hallitsemista.

Olen luonteeltani rauhallinen, mutta terapeuttina työskentelytapani on aktiivinen ja kannustava. Työskentelen avoimesti ja läpinäkyvästi, ja keskeistä on asioiden tutkiminen ja pohtiminen yhdessä. Pysähdyn yhdessä asiakkaan kanssa hänen elämänsä ja kokemustensa äärelle. Työskentelen kanssasi kohti yhdessä määriteltyjä tavoitteita siten, että oireilu saadaan hallintaan, elämänlaatusi paranee ja voimavarasi tulevat käyttöön. Vahvistan asiakkaani toimijuutta ja haluan löytää sinulle sellaisia työkaluja, jotka auttavat sinua pärjäämään jatkossakin haastavissa tilanteissa. Voimme suunnitella yhdessä välitehtäviä, joiden avulla pystyt harjoittelemaan ja työstämään asioita myös vastaanottokäyntien välissä.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni. Lähdetään työskentelemään yhdessä kohti muutosta! Tarjoan myös etävastaanottoaikoja.