Helena Lönnfors

PsM, psykologi, psykoterapeutti YET

Kuka olen?

Olen avoin elämän kaikenlaisille ongelmia ja iloa aiheuttaville ilmiöille, ja tutkin mielelläni niitä terapeuttisen työskentelyn raameissa. Asiakkaat kertovat, että on helppoa ja luontevaa olla vastaanotollani, ja tunnen sen itsekin. Olen aina pitänyt ihmisistä ja olen tottunut monikulttuurisiin ympäristöihin.

Olen psykologi ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti. Käytän luovasti osaamistani, jota on kertynyt vuosien mittaan. Tapaamisissa lähdetään keskustelusta ja kokonaistilanteen havainnoimisesta yhdessä. Välillä syvennytään tarkastelemaan asioita myös erilaisista kokemuksellisista näkökulmista esim. mielikuvien, vuorovaikutustilanteiden mallintamisen, kehotietoisuuden ja mindfulness-tyyppisen työskentelyn avulla. Periaatteella, että kun joku palikka on jumissa, kokeillaan jos jokin muu liikkuu helpommin.

Jag jobbar gärna också på svenska, vilket är mitt skolspråk och fadersmål.

My other native language and mothertongue is english, and when communicating with people I’m hardly aware of which language we’re using. Communication is so much more than spoken language.

 

 

Quote symbol.
Keskeinen työkokemus

Taustani on sekä työkokemuksen että kulttuurin näkökulmasta monivivahteinen. Puhun äidinkielinä ruotsia ja englantia, vaikka työkieleni on enimmäkseen ollut suomi. Työssäni olen vuodesta 2013 lähtien toiminut työterveyshuollossa, ennen sitä ammattikorkeakoulumaailmassa, kipukuntoutuksessa, ja myös työnohjannut ryhmiä.

Lisäkoulutukset

Työyhteisöohjaaja, Arcada Fortbildning

Työterveyspsykologi, Työterveyslaitos