Kaisa Jyrä

PsL, psykoterapian erikoispsykologi, integratiivinen psykoterapeutti, mindfulness-ohjaaja (CFM)

TÄLLÄ HETKELLÄ EI VAPAITA KELA-AIKOJA

Kuka olen?

Olen Kaisa, 40-vuotias psykologi, psykoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja Helsingistä. Olen työskennellyt jo yli kymmenen vuotta mm. masennuksen, ahdistuneisuuden, erilaisten elämänkriisien ja vakavan traumatisoitumisen parissa. Suhtaudun ihmisen keho-mieli-sydämeen ainutlaatuisena kokonaisuutena, jonka äärelle haluan pysähtyä uteliaana, mutta nöyränä.

Integratiivinen lähestymistapa sallii monenlaisten menetelmien käytön. Haluankin kuunnella tarkoin toiveitasi ja räätälöidä työskentelyn niiden pohjalta, kulloiseenkin tarpeeseen sopivaksi. Työskentelyäni ohjaavat tutkitut menetelmät ja olen perehtynyt hoidon vaikuttavuuden arviointiin ja laadun kehittämiseen. Menetelmiä ja mittareita keskeisempänä pidän kuitenkin hyvää ja luottamuksellista suhdetta välillämme, jossa tulee mahdolliseksi kohdata vaikeitakin kokemuksia hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä.

Kaisa on lämmin, kunnioittava, luja, herkkä ja osaava psykoterapeutti.

 

Olen kollegana oppinut tuntemaan ja arvostamaan Kaisan työtapaa asiakkaiden kanssa. Hän on yksi luottoterapeuteistani ”timanttilistallani”, ketä uskallan suositella muille. Olen tarkka suosituksissani.