Laura Blomqvist

PsM, psykologi

Kuka olen?

On hetkiä, jolloin on hyvä pysähtyä yhdessä ammattilaisen kanssa miettimään elämän solmukohtia. Psykologina voin olla apunasi, jos koet haasteita päivittäisessä jaksamisessa, olet ylikuormittunut tai huolissasi esimerkiksi opiskelu- tai työkyvystäsi. Olen erikoistunut ja tehnyt paljon töitä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen kanssa. Minulla on erityistä osaamista mm. kehodysforian, vähemmistöstressin sekä sisäistetyn itsesyrjinnän teemojen parissa työskentelyyn.

Työskentelyssä minun kanssani korostuvat sinun voimavarasi ja asioiden tarkastelu erilaisista näkökulmista turvallisessa ja luottamuksellisessa yhteistyösuhteessa. Olen tapaamisilla aktiivinen ja läsnäoleva. Kannustan sinua kohti muutoksia lempeästi haastaen. Tapaamisilla pohdimme, miten voit kulkea kohti tavoitteitasi sekä merkityksellistä arkea ja elämää omien haastavienkin ajatusten ja tunteiden kanssa.

Löydät minut nyt myös Shortumin Sateenkaarella -palveluista

“Muista aina, että sinä olet ehdottoman ainutlaatuinen. Aivan kuten kaikki muutkin.” – Margaret Mead

Sateenkaarella-palvelun avulla löydät itsellesi työntekijän, joka haastaa sensitiivisesti normatiivisuutta, jota usein kohdistuu käsityksiin seksuaalisuudesta ja sukupuolesta sekä erilaisista perhe- ja suhdemuodoista. Sateenkaarella voit olla oma itsesi tulematta tuomituksi.

 

Lauralla on visiota siitä, miten tilanteita saadaan eteenpäin ja taitoa ottaa lempeällä tavalla vaikeita asioita puheeksi.

 

Laura on psykologina lämmin ja asialleen omistautunut. Hän on aidosti ymmärtäväinen ihmisten erilaisille kokemuksille.

Quote symbol.

Laura on empaattinen ja rauhallinen ja ihana tyyppi! Tapaamisilla on aina arvostettu ja turvallinen olo.

 

Lauran tapaamisilla olen oppinut keinoja parantaa omaa oloa ja tarkastelemaan omia tunteita huonona hetkenä, mikä on auttanut paljon.

Keskeinen työkokemus

Toisen asteen oppilaitosten psykologin tehtävät Helsingissä (2014-). Työhön kuuluu keskeisenä lyhytinterventiot nuorten ja nuorten aikuisten kanssa erilaisissa elämän ongelmakohdissa. Teen töitä myös ryhmien kanssa.

Terveyskeskuspsykologin työ Nurmijärvellä (2013-2014). Työtehtäviini kuului peruskouluikäisten lasten arviointi ja lyhytinterventiot. Psykologiharjoittelu HUS:n nuorisopsykiatrian poliklinikalla (2013).

Lisäksi olen kouluttanut mm. sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden sekä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon teemoissa.

Lisäkoulutus

Hyväksymis- ja omistautumisterapian täydennyskoulutusta

Useita eri seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin liittyviä koulutuksia

Kokemuksellinen oppiminen kouluttajakoulutus

Kriiseihin ja ryhmien ohjaamiseen liittyviä koulutuksia