Liisa Järvilehto

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa (kognitiivis-integratiivinen)

Kuka olen?

Olen Helsingin yliopistossa psykoterapeutiksi opiskeleva kokenut psykologi. Ennen psykoterapiakoulutukseen hakeutumista olen työskennellyt psykologina asiakkaiden tukena monenlaisissa elämän kriiseissä ja taitekohdissa koulumaailmassa ja erikoissairaanhoidossa. Minulla on kokemusta myös esihenkilötehtävistä ja olen toiminut erilaisissa asiantuntijatehtävissä oikeuspsykologisiin kysymyksiin liittyen.

Minua kiinnostavat aikuisuuden kaikki vaiheet ja ikääntymisen psykologia on yksi mielenkiinnon kohteistani.

Kouluttaudun parhaillaan kognitiivis-integratiiviseksi aikuisten psykoterapeutiksi. Kognitiivisissa terapioissa keskeisiä työskentelyn kohteita ovat oireita tai muut haittaa tuottavat ajatukset ja uskomukset ja niihin liittyvät tunteet. Kognitiivisen terapian uusimmat suuntaukset hyödyntävät useita hoidollisia elementtejä, kuten tunnesuuntautuneita ja kokemuksellisia työtapoja ja tietoisuustaitojen harjoittelua. Räätälöimme yhdessä kanssasi sinulle sopivaa hoitoa tarpeesi, toiveesi ja elämäsi kokonaistilanne huomioiden.

Koulutuspsykoterapiaan kuuluu tiivis työnohjaus eli psykoterapeuttiopiskelija käsittelee hoitosuhdetta kokeneen työnohjaajan kanssa, täysin luottamuksellisesti.

Autan mielelläni sinua kaikenlaisissa elämäntilanteissa ja luokseni voit tulla etsimään uusia tapoja elää mieluisaa ja arvojesi mukaista elämää!

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

I can also provide my services in English, welcome!