Mari Louhi-Lehtiö

FM, AmO, nuorten ja perhepsykoterapeutti ET, Coach ja työnohjaajakouluttaja, EASEL Trainer

Kuka olen?

Tuntuuko sinusta, että jonkin täytyisi muuttua parisuhteenne / perheenne arjessa? Oletko väsynyt, huolissasi tai häpeätkö toistuvasti läheisesi käyttäytymistä? Mietitkö mikä on ”normaalia” ja pitäisikö sinun vielä odottaa, jospa se siitä? Tuntuuko sinusta, ettet keksi enää mitä muuta voisit yrittää? Kaipaatko itsellesi, teille yhdessä tai koko perheellenne ulkopuolisen apua kirkastamaan ongelmien juurisyitä ja löytämään askeleet eteenpäin?
Parhaatkin parisuhteet ajautuvat ajoittain vaikeuksiin ja hyvissäkin perheissä voi joku lapsi alkaa käyttäytymään huolta herättävällä tavalla.

Työskentelen Shortumissa perhepsykoterapeuttina sekä vaativaa vuorovaikutustyötä tekevien eri alojen ammattilaisten työnohjaajana (varhaiskasvattajat ja opettajat, SOTE-ammattilaiset, esimiehet). Tarjoan lyhytterapeuttista tukea työ- ja yksityiselämän yhteensovittamisen, uusioperheen sekä ulkomaankomennusten kysymyksissä. Useimmiten jo 1-5 tapaamiskertaa riittävät, kun asioihin tartutaan ajoissa, mutta teen tarvittaessa myös pidempikestoista KELA-perheterapiaa.

Tehdään yhdessä töitä perheenne eteen. Työotteeni on valmennuksellinen, ja opetan tarvittaessa tunne- ja vuorovaikutustaitoja, jotka perheillä voivat olla hetkellisesti hakusessa. Siinä tapauksessa, että päädytte eroon, tehdään erostanne mahdollisimman hyvä.

I work also in English!

 

”I’ve worked with people like Mari for the past 15 years in helping businesses grow. After just 30 minutes with Mari I was blown away. She has such a wide area of expertise that she is able to help individuals and companies faster than anybody else… I’ve worked with therapists, business coaches, life coaches, performance coaches, impact coaches, you name it. And I am yet to meet somebody who actually understands how to impact and empower people and the performance of businesses better than Mari.” Business consultant Marco Robert, Vantage Point Company, Silicon Valley

Quote symbol.

Mari Louhi-Lehtiöllä on sydän, osaaminen ja työkalut saada aikaan positiivinen muutos riippumatta ihmisten iästä, asemasta, koulutustaustasta, sukupuolesta tai kulttuurista kaikkein vaikeimmissakin tilanteissa ja muutosvastarintaisimmissakin yhteisöissä.

Lisä- ja jatkokoulutus

Ammatillinen opettaja

Työnohjaaja ja työnohjaajakouluttaja STOry

EASEL Trainer. Erikoistunut tunne-elämän ja käytöksen pulmiin sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen valmentamiseen.