Mia Öblom

Psykologi

Kuka olen?

 

Olen psykologi ja terapeutti. Työotteeni perustuu KAT- menetelmään sekä tunnefokusoituun lyhytterapiaan. Tarjoan tukea moniin elämän vaikeisiin haasteisiin aikuisille ja nuorille.

Terapeuttina keskeisintä työssäni on läsnäolo, myötätunto ja aktiivisuus. Minuun voit ottaa yhteyttä jos olo on alakuloinen tai ahdistunut, jos elämässä on meneillään kriisi tai jos ihmissuhteet takkuilee.

Erityinen osaamiseni painottuu läheisiin ihmissuhteisiin (esimerkiksi parisuhde, perhesuhde), tunne-elämän ja identiteetin kehittymiseen ja omien arvojen uudelleen löytämiseen.

Kirjallisuus on tärkeä osa elämääni, ja käytänkin mielelläni kirjallisuutta työskentelyssä apuna. Myös keholliset menetelmät ovat minulle tuttuja. Työskentely tapahtuu aina yhteistyössä ja asiakaslähtöisesti!

Olen kaksikielinen (suomi ja ruotsi). Tarjoan palveluja myös englanniksi.

 

“Mia on lämmin ja ymmärtäväinen terapeutti, joka oikeasti kuuntelee ja auttaa näkemään asioita uudella tavalla.”

 

“Mia ställer rätta frågor för att få mig att tänka.”

 

“Mias styrkor är öppenhet och tolerans. Hon är också bra på att utnyttja sin kunskap snabbt i olika situationer.”

 


KESKEINEN TYÖKOKEMUS

Valmistuin psykologiksi Åbo Akademista vuonna 2017, jonka jälkeen olen työskennellyt koulupsykologina, aikuispsykiatrialla ja nuorisopsykiatrialla. Kokemukseni koulumaailmasta ja psykiatriasta on antanut minulle mahdollisuuden laajasti ymmärtää erilaisia elämän pulmia.

Psykologian lisäksi olen opiskellut myös kirjallisuutta, ja mielelläni teen asiakkaiden kanssa erilaisia kirjoitusharjoituksia, jotka tutkitusti voivat parantaa esimerkiksi mielen joustavuutta.

 

LISÄKOULUTUS

Lyhytterapeuttinen työote (KAT)

Tunnefokusoitu psykodynaaminen lyhytterapia (ISTDP)