Minna-Liisa Luoma

Psykologi PsT

Kuka olen?

Olen psykologi ja psykologian tohtori ja väitellyt rintasyöpäpotilaiden elämänlaadusta. Tarjoan tukea moniin elämän vaikeisiin haasteisiin aikuisille ja ikääntyneille.

Olen läsnä oleva, helposti lähestyttävä, empaattinen ja asiakasta arvostava. Keskeisintä on muodostaa asiakkaan kanssa luottamuksellinen yhteistyösuhde. Työskentelyssä tavoitellaan aina asiakkaan tarpeesta lähtevää muutosta. Jokaisella meillä on vahvuuksia, joiden varaan lähdetään yhdessä rakentamaan muutosta parempaan. Erityisosaamiseeni kuuluu vakavasta sairaudesta toipuminen, väkivaltaan liittyvät kokemukset ja ikääntymisen tuomat henkilökohtaiset tai läheisiin liittyvät haasteet. Minulla on pitkä kokemus erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä, joten myös työelämään ja esimiestyöhön liittyvät haasteet ovat minulle tuttuja.

Mieluiten tapaan sinut Shortumin tiloissa Espoossa, mutta etävastaanottokin on mahdollinen.

” Minna- Liisa on luotettava, ihmistä kunnioittava ja helposti lähestyttävä kuuntelija, joka  ymmärtää elämän kirjavuutta. Hänellä kyky luoda rentoudella ja kevyellä huumorilla puitteet ratkaisuhakuiselle vuorovaikutukselle. ”