Heli Koivulehto

Psychologist, Family Therapist ET, Cognitive-Integrative Psychotherapist

CURRENTLY NO VACANCIES FOR KELA-APPOINTMENTS

Kuka olen?

Kiinnostukseni ja haluni ymmärtää ihmismieltä, ihmisen ajattelua ja tunteita, on johtanut minut tekemään työtä psykoterapeuttina. Psykoterapiassa on tärkeintä luottamuksellinen yhteistyösuhde ja siksi tahdonkin luoda erityisesti turvallista vuorovaikutusta asiakkaideni kanssa.

Teen mielelläni töitä esimerkiksi asiakkaiden ahdistuneisuuden, mielialaoireiden, itsetunto-ongelmien, ihmissuhdevaikeuksien ja elämänvaiheisiin kuuluvien muutoksien tai yllättävien kriisien kanssa. Sekä lyhyissä että pidemmissä terapioissa työstetään yleensä niin haittaa tuottavia ajatuksia kuin vaikeita tunteita.

Olen työskennellyt pitkään parien ja perheiden kanssa. Parisuhteen ja perheen vaikeuksissa vastaanotolleni voi hakeutua yksin tai yhdessä. Työskentely erityisesti sateenkaariparien ja -perheiden kanssa on lähellä sydäntäni. Vaikka psykologinen ajattelu on aika yksilökeskeistä, kiinnitän huomiota myös ympäristön, sosiaalisten suhteiden ja yhteiskunnan osuuteen yksilön psyykkisessä voinnissa.

Heli on lämmin, paneutuva, avoin ja aktiivinen


KESKEINEN TYÖKOKEMUS

Vuodesta 2012 Perheasiain neuvottelukeskus, jossa työskentely yksilöiden, parien ja perheiden erilaisissa ongelmissa ja kriiseissä.

Vuodesta 2008 oma yksityinen psykoterapeutin vastaanotto

Vuodesta 1998 Suomen Valkonauhaliiton Nuorison neuvonta-asema, psykologin keskustelut, yksilöiden, parien ja perheiden neuvonta ja ohjaus