Iida Mäkikallio

Psychologist, PsM, sexual counselor

About me

Ihmisissä on niin paljon enemmän kuin päällepäin näkyy. Enemmän taitoja, enemmän kykyjä, enemmän rohkeutta, enemmän elämää. Ammattitaitoni on auttaa sinua elämään rohkeammin omannäköistäsi elämää, syventämään ihmissuhteitasi ja suunnistamaan elämän haastetilanteissa. Erityisosaamisalueitani ovat ihmissuhdepulmat ja seksuaalisuuteen liittyvät haasteet, työuupumus ja kuormittuneisuus, sekä elämän muutoskohdissa tukeminen.

Olen valmentanut tunne- ja vuorovaikutustaitoja useiden vuosien ajan lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille. Psykologina työotteeni on aktiivinen ja olen herkkä kuulostelemaan sitä, minkä juuri sinä koet tärkeäksi. Työskentelen sekä suomen, että englannin kielellä. Osan työskentelystämme voimme toteuttaa myös etänä niin halutessasi.

Iidassa keskeistä on hänen häkellyttävän valoisa läsnäolemisen kykynsä, joka luo lämpöä ja turvallista tilaa avautua! Olen alusta lähtien ollut vaikuttunut hänen kyvystään auttaa ihmisiä näkemään pelkonsa ja kipukohtansa luoden tilaa mieltä ylentäville ideoille ja unelmille!