Maarit Virta-Jämiä

Associate Professor, PsT, Specialist Psychologist in Neuropsychology, Educational Psychotherapist (Cognitive)

CURRENTLY NO VACANCIES FOR NEW CUSTOMERS

 

Kuka olen?

En ota tällä hetkellä uusia asiakkaita.

Olen aina viihtynyt ihmisten kanssa työskentelyssä. Olen työurani aikana työskennellyt hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Minulla on kognitiivisen psykoterapian koulutus mutta toimin integratiivisesti, räätälöiden työskentelyäni asiakaskohtaisesti. Tärkeintä terapiassa on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa voidaan avoimesti ja arvostavasti käsitellä asiakkaan asioita. Terapeuttina olen hyväksyvä, aktiivinen ja asiakasta arvostava. Lähestymistapaani kuvastaa yhdessä sallivasti tutkiminen ja samalla muutokseen kannustaminen.

Minulla on pitkä kokemus julkiselta puolelta, kolmannelta sektorilta, yliopistolta ja ammatinharjoittajana toimisesta. Tällä hetkellä toimin sekä Helsingin yliopistossa yliopistonlehtorina että ammatinharjoittajana Shortumissa. Julkaisuluetteloni löytyy täältä: https://researchportal.helsinki.fi/fi/persons/maarit-virta/publications/

Työskentelen aikuisten kanssa tehden sekä psykoterapiaa että neuropsykologista kuntoutusta. Otan vastaan sekä lyhytterapia-asiakkaita että pitkässä psykoterapiassa käyviä. Työnohjausta annan kognitiiviseen psykoterapiaan, hypnoterapiaan ja neuropsykologiseen kuntoutukseen liittyen.