10 tapaamisen lyhytterapeuttinen täsmätyöskentely

10 tapaamisen lyhytterapeuttinen täsmätyöskentely

Asiantuntijat:
Cathrine Boman, Elisa Rönnholm-Kauhanen, Maisa Lehtinen, Saara Halme, Simo Levanto, Mikaela Särkilahti, Iiris Pelkonen, Martin Westerling

Paikka:
Shortumin toimitilat, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo tai etäyhteys

Hinta:
Hintatiedot suoraan asiantuntijoilta

Onko sinulla meneillään hieman sitkeämpi tai hankalampi kriisi, harmi tai ihmissuhdepulma? Haluatko oppia enemmän itsestäsi ja saada ammattilaisen rinnallesi vähän pidemmäksi aikaa?

Oli kyse sitten parisuhdeongelmasta, työelämässä syntyneestä kriisistä, tai mistä hyvänsä elämän eteen tuomasta hankaluudesta, niin tärkeintä on selvittää ensinnä millaiset omat tavoitteesi ovat ja millaista muutosta haluat.

Sen jälkeen lyhyt muutokseen tähtäävä työskentely räätälöidään yksilöllisesti sinun tarpeittesi ja voimavarojesi mukaan, yhteistyössä ja toteutettavissa olevin askelin. Asiantuntijamme tukevat sinua ammattitaidollaan ja inhimillisellä ymmärryksellään.

Tapaamiset voi toteuttaa meillä Shortumissa tai verkossa suojatun etäyhteyden varassa. Haluamme, että etäälläkin olevat tai kiireiset ihmiset voivat saavuttaa palvelumme.

Tiedot vapaista ajoista ja palveluiden hinnoittelusta saat suoraan asiantuntijoiltamme. Voit hyvin varata ensin yhden tapaamisen. Muista kysyä samalla 10 tapaamisen pakettihintaa.