5 tapaamisen lyhytterapeuttinen täsmätyöskentely

5 tapaamisen lyhytterapeuttinen täsmätyöskentely

Asiantuntijat:
Cathrine Boman, Elisa Rönnholm-Kauhanen, Maisa Lehtinen, Saara Halme, Simo Levanto, Mikaela Särkilahti, Iiris Pelkonen, Martin Westerling

Paikka:
Shortumin toimitilat, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo tai etäyhteys

Hinta:
Hintatiedot suoraan asiantuntijoilta

Kriisi, pulma, ihmissuhdeharmi? Milloin viimeksi olet saanut  jakamatonta huomiota ja omistautumista omille asioillesi usean viikon ajan?

Viiden tapaamisen aikana pääset tarkastelemaan tilannettasi ulkopuolisen, mutta empaattisen asiantuntijan avustamana. Tapaamisten kuluessa piirretään näkyviin kaivatun muutoksen suunta, luodaan polku konkreettista tavoitetta kohti, ja todennäköisesti tunnistetaan jo myös ne kaikkein tärkeimmät sisäiset esteet, joista tulet ottamaan mittaa.

Jo viiden tapaamisen mittainen työskentely selkiyttää ajatuksia ja auttaa ottamaan uuden suunnan elämässä tai työssä. Joskus vaikutus on suorastaan dramaattinen.

Tapaamiset voi toteuttaa paikan päällä tai verkossa suojatun etäyhteyden varassa. Haluamme, että etäälläkin olevat tai kiireiset ihmiset voivat saavuttaa palvelumme.

Ajanvarausta varten voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme. Voit hyvin aloittaa varaamalla ensin yhden tapaamisen. Tiedustele samalla viiden tapaamisen pakettihintaa.