Jaksa paremmin ja innostu opiskelusta

Voimat tai into kadoksissa?

Jaksa paremmin ja innostu opiskelusta

Asiantuntijat:
Psykologit Maisa Lehtinen ja Martin Westerling

Paikka:
Shortumin toimitilat, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo. Tapaamiset voidaan toteuttaa myös videovälitteisesti.

Hinta:
3 tapaamista 300€, 5 tapaamista 450€, 10 tapaamista 850€. Alv 0 %. Tapaamisen kesto 45 min.

Elämään ja opiskeluun kuuluu onnistumisen ja epäonnistumisen hetkiä, positiivisia ja negatiivisia tunteita sekä aktiivisempia ja passiivisempia päiviä. Joskus opiskeluun ja työntekoon motivoituminen tuntuu hyvin raskaalta. Arki saattaa olla uuvuttavaa ja fiilikset maassa. Jos väsymys ja alakuloisuus ottavat liikaa valtaansa, on hyvä pysähtyä tarkastelemaan tilannetta pintaa syvemmältä.

 

Opiskelun imu, eli innostuminen ja uppoutuminen opiskeluun, voi olla kadoksissa ja ajoittain opiskelu voi tuntua jopa merkityksettömältä.

Kenelle

Tämä palvelu sopii sinulle, joka haluat lisätä tyytyväisyyttä elämään, innostua opiskelusta ja saavuttaa keinoja omistautua ja uppoutua itsellesi tärkeisiin tavoitteisiin.

 

Mitä hyötyä?

Tässä kokonaisuudessa keskitymme opiskeluimun ja elämänilon löytämiseen. Lähdemme pohtimaan juuri sinulle tärkeitä tavoitteita opiskeluun ja arkeen liittyen. Lähdemme yhdessä hahmottamaan hyvinvointia lisäävän muutoksen suuntaa.

Tapaamisten aikana pysähdymme tutkimaan ajatuksia itsestä, opiskelusta ja tulevaisuudesta. Havainnoimme opiskelussasi näyttäytyviä esteitä ja etsimme yhdessä ratkaisuja niiden kampittamiseen. Lähdemme kääntämään kielteisiä ajatuksia ja uskomuksia arvostavampaan ja myönteisempään suuntaan.

 

Tavoitteena on löytää ratkaisuja opiskelun ja elämän solmukohtiin. Keskitymme omien voimavarojen ja vahvuuksien hyödyntämiseen. Lähdemme lisäämään aktiivisuutta myönteisemmän kierteen mahdollistamiseksi. Pysähdymme myös itsen rauhoittamiseen ja rentoutumiseen.