Kehollisuus psykoterapiassa – syksy 2022

Kehollisuus psykoterapiassa – syksy 2022

Kouluttaja:
Psl, kouluttajapsykoterapeutti Minna Martin

Paikka:
Shortumin toimitilat, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo

Aika:
27-28.10.2022

Hinta:
450€ / 2 pv + alv 24%

 

Koulutus sisältää luento-opetusta, keskustelua, kokemuksellista työskentelyä kehollisten interventioiden avulla 2-3 hengen ryhmissä sekä kokemusten reflektointia. Luento-opetuksen kautta tutustutaan siihen, mitä kaikkea kehollisuus voi psykoterapiassa merkitä. Koulutuksessa tarjoutuu pariharjoitusten kautta omakohtaisia kokemuksia kehollisten menetelmien käytöstä sekä auttajan että autettavan näkökulmasta. Koulutuspäivissä harjoitellaan käyttämään interventioideoita, joita voi soveltaa omaan potilastyöhän ja siten rikastaa omaa terapeuttista keinovalikoimaa.

Koulutukseen mahtuu max. 18 osallistujaa.

 

 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä tämä lomake. Tervetuloa koulutukseen!

Koulutus laskutetetaan sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen sen alkamista tai ilmoittautumisajan päätyttyä. Tutustu myös Shortumin koulutusten peruutusehtoihin.

2.7.2021 TIEDOTE: KOULUTUKSESSA ON VIELÄ TILAA. Sähköisen koulutusilmoittautumisesi lähetyksessä saattaa ilmetä ongelmia järjestelmän tuottajan palvelimen ruuhkautumisen vuoksi. Yritä lähettämistä useampia kertoja. *Vahvistusmeili saattaa mennä roskapostikansioosi.* Jos yhä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä wenla.nordling@shortum.fi, joka vastaa meileihin kerran viikossa myös lomakauden aikana. 

Osallistujan tiedot:

Kurssimateriaalien toimitusosoite:

Mikäli et maksa koulutusta itse, täytä alla olevat tiedot. Selvitäthän ensin organisaatiosi tarkat laskutustiedot, niin nopeutat ilmoittautumisesi käsittelyä.

Lisätiedot, kustannuspaikka, maksaminen osissa tai muuta tärkeää tietoa:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia