Koulutukselliset työnohjaukset – lisänä Lyhytterapeuttisen työskentelyn perustaidot -koulutuksiin

Koulutukselliset työnohjaukset – lisänä Lyhytterapeuttisen työskentelyn perustaidot -koulutuksiin

Työnohjaajat:
Työnohjaajina toimivat lyhytterapeuttisen työotteen kouluttajat.

Hinta:
€ 560,- + alv 24%

KOULUTUKSELLINEN TYÖNOHJAUS 

Tarjoamme Lyhytterapeuttisen työotteen koulutusjakson oheen kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa koulutuksellista työnohjausta, joka toteutuu kunkin moduulin välissä ja päätteeksi etänä. Työnohjausprosessi sisältää neljä työnohjaustapaamista á 90 min. Jokaiselle opiskelijalle on siten varattu 30 min yksilöllinen aika.

Voit ilmoittautua työnohjaukseen kunkin Lyhytterapeuttisen työskentelyn perustadot -koulutuksen omilla sivulla (työnohjaus -vaihtoehto löytyy heti moduulien jälkeen). Ryhmä muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan. Työnohjaajina toimivat lyhytterapeuttisen työotteen kouluttajat.

Koulutuksellinen työnohjaus on loistava tapa saada koulutuksen antia käyttöön ja saada yksilöllistä ohjausta menetelmän soveltamiseen omassa asiakastyössä. Työnohjaus on teemoitettu koulutuksen vaiheen mukaan: alkuvaihe ja mäppäys, tavoitteenasettelu ja intervention suunnittelu, keskivaiheen terapeuttinen työskentely ja päätösvaiheen tehtävät. Pienryhmässä tapahtuvassa työnohjauksessa osallistuja oppii myös toisten osallistujien asiakastapauksista ja prosesseista. Koulutuksen aikana osallistuja voi kuljettaa ohjauksessa joko yhtä asiakastapausta tai työnohjauttaa usempaa tarpeen mukaan.

Työnohjausprosessin hinta on 560 € + alv 24% (sisältää neljä 90 min työnohjaustapaamista).