Tunnekeskeisen työskentelyn välineitä talvi 2022

Tunnekeskeisen työskentelyn välineitä talvi 2022

Kouluttaja:
Eira Eklund-Mikola, psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti, tunnekeskeinen pariterapeutti /-työnohjaaja

Paikka:
Shortumin toimitilat, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo

Aika:
7-8.2.2022 (ma-ti)

Hinta:
450€ / 2pv + alv 24%

Mitä tehdä, jos asiakas hermostuu? Tai kun pariskunta riitelee vastaanotolla? Entä kun tunnet avuttomuutta asiakkaan voimakkaiden tunnekokemusten tai tunnottomuuden edessä?

Näitä taitoja ei voi oppia pelkästään kirjoja lukemalla!

Tässä koulutuksessa saat taitoja pysähtyä ja kohdata vaikeita tunteita ja tunnottomuutta. Koulutuksessa käydään läpi tunnekeskeisen terapian keskeiset interventiot, jotka antavat sinulle konkreettisia välineitä tunteiden kanssa työskentelyyn. Luentojen ja lukuisten harjoitusten avulla saat syventynyttä ymmärrystä aikuisiän kiintymyssuhteisiin ja parisuhteen vuorovaikutuskehiin.

Koulutus on tarkoitettu psykologeille, psykoterapeuteille, psykiatrisille sairaanhoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille ja muille terapeuttista työtä tekeville. Sen oppeja voi soveltaa terapeuttisessa yksilö- pari- ja perhetyössä. Koulutus soveltuu erinomaisesti jatkokoulutukseksi lyhytterapeuttisen työotteen koulutusjakson käyneille, mutta siihen voi osallistua myös itsenäisenä koulutuksena.

Koulutuksen näkökulma on integratiivinen hyödyntäen kiintymyssuhdeteoreettista näkökulmaa, tunneteoriaa, tunnekeskeistä psykoterapiaa ja kouluttajan pitkää kliinistä kokemusta käytännön terapeuttisesta työstä. Koulutuksesta osallistuja saa heti käyttöön otettavia menetelmiä tunnesuhteiden hoitoon.

Koulutuspäivät koostuvat seuraavista teemoista:

  • Kiintymyssuhde taustateoriana
  • Tunnekeskeisen terapian integratiivisuus
  • Tunnesuhteiden logiikka
  • Parisuhteen negatiiviset vuorovaikutuskehät
  • Tunteiden kaksi tasoa
  • Miten työntekijänä olla tunteiden kanssa?
  • Tunnekeskeisen terapian interventiot

Koulutukseen mahtuu max. 18 osallistujaa.

Tervetuloa koulutukseen!

Eira Eklund-Mikkola
Psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti, tunnekeskeinen pariterapeutti /-työnohjaaja

Eira Eklund-Mikkola.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä tämä lomake ennen 7.1.2022. Tervetuloa koulutukseen!

Koulutus laskutetetaan sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen sen alkamista tai ilmoittautumisajan päätyttyä. Tutustu myös Shortumin koulutusten peruutusehtoihin.

2.7.2021 TIEDOTE: KOULUTUKSESSA ON VIELÄ TILAA. Sähköisen koulutusilmoittautumisesi lähetyksessä saattaa ilmetä ongelmia järjestelmän tuottajan palvelimen ruuhkautumisen vuoksi. Yritä lähettämistä useampia kertoja. *Vahvistusmeili saattaa mennä roskapostikansioosi.* Jos yhä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä wenla.nordling@shortum.fi, joka vastaa meileihin kerran viikossa myös lomakauden aikana. 

Osallistujan tiedot:

Kurssimateriaalien toimitusosoite:

Mikäli et maksa koulutusta itse, täytä alla olevat tiedot. Selvitäthän ensin organisaatiosi tarkat laskutustiedot, niin nopeutat ilmoittautumisesi käsittelyä.

Lisätiedot, kustannuspaikka, maksaminen osissa tai muuta tärkeää tietoa:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia