Anna Toni

PsM, psykologi

Anna Toni

+358 50 531 1796

anna.toni@shortum.fi

Kuka olen?

Olen psykologina ollut avuksi mm. työn ja uran jumikohdissa ja nuorten elämän pulmissa. Olen myös auttanut ihmisiä ja organisaatioita asettamaan ja saavuttamaan tavoitteitaan. Sinua haluan auttaa unelmoimaan ja tekemään elämästäsi omannäköistä. Elämän muutos- ja kriisitilanteissa voi olla vaikea nähdä ratkaisukeinoja yksin. Asiakkaani ovat kertoneet löytäneensä lisää vaihtoehtoja ja saaneensa intoa viedä asioitaan eteenpäin. Uusi suunta elämälle voi löytyä esimerkiksi uudesta työstä tai koulutuksesta, oman jutun löytämisestä. Myös esimerkiksi alavireisyys, väsymys ja aloittamisen vaikeus tai kuormittuminen liiasta ja merkityksettömältä tuntuvasta tekemisestä ovat tyypillisiä tilanteita, jolloin voi helpottaa puhua asiantuntijalle. Soita tai laita sähköpostia niin katsotaan millainen juuri sinun tilanteesi on ja etsitään sopiva tapa lähteä liikkeelle. Työskentelen suomen ja englannin kielellä.

Quote symbol.
Anna on vastuullinen, luotettava ja miellyttävä sekä hoitaa työnsä ammattitaitoisesti. Luonteeltaan hän on iloinen ja sosiaalinen verkostoituja.   Kehittäminen ja ideointi ovat Annan vahvuuksia. Annan työotteella asiat menevät eteenpäin!

Keskeinen työkokemus

Ammatinvalinta- ja uraohjaus sekä toiminnan kehittäminen Uudenmaan TE-toimistossa Johdon konsultointi ja toiminnan kehittäminen asiakaslähtöisemmäksi Brandworxx Oy:ssä Koulupsykologina peruskouluissa ja lukioissa Psykologipalvelu Eliisa Niemen kautta Opintopsykologina Helsingin yliopistossa, tutkimustyötä psykologian laitoksella