Marika Blomster

PsM, psykologi, psykoterapeutti YET

Marika Blomster

+358 50 356 2356

marika.blomster@shortum.fi

Kuka olen?

Minulle kaikista mielenkiintoisin asia elämässä on ihmisen mieli. Se millä tavoin inhimillinen ainutlaatuisuus ja toisaalta kaikille yhteiset tekijät rakentavat tätä yksilöllistä ja myös kehollista kokonaisuutta, on todella kiehtovaa ja jatkuvan oppimisen lähde. Työn ja muun elämän kautta tullut kokemukseni on, että aina löytyy keinoja helpottaa ja jäsentää tukalaltakin tuntuvaa tilannetta ja yhdessä se onnistuu paremmin kuin yksin. Psykoterapia on yhteinen matka, jonka aikana tutkitaan turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä mielen maastoa ja laaditaan siitä yhdessä karttaa, jonka avulla matkanteko on jatkossa sujuvampaa ja mielekkäämpää. Tämä matka sisältää niin työtä kuin leikillisyyttäkin, yhdessä jaettua uteliaisuutta sekä oivalluksia ja etenee jalat tukevasti maassa kulkien. Työotteeni on herkällä korvalla kuunteleva, rohkeasti, maanläheisesti ja kokonaisena ihmisenä osallistuva. Työskentelen suomen ja englannin kielellä.  

Quote symbol.
Marikalla on laajaa kokemusta erilaisten mielenterveysongelmien ja elämänkriisien hoidosta. Rauhallinen, avoimen tutkiva ja myötäelävä työote yhdistettynä kykyyn nähdä punainen lanka tekee Marikan kanssa työskentelystä hedelmällistä.

Keskeinen työkokemus

Aikuispsykiatrian ja yleissairaalapsykiatrian poliklinikat, 10 vuotta (HUS) Kriisivastaanotto 1 vuosi (Jyväskylän kaupunki) Työterveyshuolto 1,5 vuotta (Jämsän seudun terveydenhuollon kuntayhtymä) Aikuispsykiatrian osastot 1 vuosi (KSSHP ja HUS)