Miia Raivio

Psykologi (PsM), kognitiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa

Etä- ja lähikäyntejä

Kuka olen?

Olen psykologi ja kouluttaudun kognitiiviseksi psykoterapeutiksi.  Tarjoan keskustelutukea ja mahdollisuutta lyhytterapeuttiseen työskentelyyn aikuisille ja nuorille.

Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi tilanteissa, joihin liittyy vaikeita tunteita, muutos, menetys tai huoli voinnista tai jaksamisesta. Luova työ ja sen haasteet ovat minulle tuttu, tärkeä teema.

Kognitiivisten menetelmien lisäksi olen perehtynyt psykofyysiseen työskentelyyn.

Äidinkieleni on suomi; työskentelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

 

Svenska

Jag är en psykolog och studerar för att bli en kognitiv psykoterapeut. Mitt modersmål är finska men jag jobbar även på svenska och på engelska. Jag erbjuder stödsamtal och kortterapeutiska behandlingar för unga och vuxna.

Ta gärna kontakt om du t.ex. upplever jobbiga känslor, är i en förändringssituation, har förlorat en närstående eller om du har oro över ditt välmående eller ork.

Kreativt arbete är ett viktigt och bekant yrkesområde för mig som jag gärna jobbar med.

Förutom kognitiva metoder har jag kunnande inom psykofysiska metoder.

 

English

I’m a psychologist and I’m studying to become a cognitive psychotherapist. I’m Finnish speaking but I also work in English. As a psychologist I offer supportive discussions and short therapy for adults and young people.

You can contact me for instance if you are experiencing difficult emotions, a change or a loss or if you are worried about your well-being.

Creative work and its challenges are familiar and important themes for me.

In addition to cognitive methods I have knowledge in body-oriented psychotherapy methods.

”Miiaa on helppo lähestyä, hän antaa sopivasti tilaa ja tarvittaessa vie tilannetta eteenpäin. Käynnit olivat voimauttavia, tuli tunne, että pärjään, vaikka juuri nyt on vaikeaa.” – Asiakas

”Miia on psykologina lämmin, asiakaslähtöinen ja luotettava. Hänen kanssaan voi turvallisesti käsitellä vaikeita tunteita ja ajatuksia.” – Kollega

 


KESKEINEN TYÖKOKEMUS

Taustani on perheneuvolatyössä ja minulla on kokemusta erityisesti kehityspsykologisesta näkökulmasta, vanhemmuuteen liittyvien vaikeiden tunteiden, kasvatuksellisten kysymysten ja haastavien perhesuhteiden pohtimisesta.

Luovan alan toimijoiden tukemisessa pystyn hyödyntämään työkokemustani taide– ja media-alalla; olen ennen psykologin työuraa toiminut dokumenttielokuvaohjaana ja toimittajana

LISÄKOULUTUS

Kognitiivinen psykoterapeuttikoulutus, Helsingin yliopisto 2019-2022

Psykofyysisen psykoterapian peruskurssi 2018-2019

Taiteiden kandidaatti, Taideteollinen korkeakoulu 2006