Simo Levanto

PsM, psykologi, työterveyspsykologi

Simo Levanto

+358 44 756 5755

simo.levanto@shortum.fi

Kuka olen?

Olen toiminut psykologina työelämän ilmiöiden ja pulmien parissa niin henkilöstökonsulttina kuin työterveyspsykologina. Minua kiinnostaa erityisesti se, mikä ohjaa meitä niin työssä kuin yksityiselämässä toimimaan muiden ihmisten kanssa juuri niinkuin me toimimme. Lähestyn asiaa yhtä mielelläni niin yksilön, ryhmän kuin organisaation lähtökohtien, voimavarojen ja ongelmatilanteiden kautta.

Pyrin toiminnassani käytännönläheisyyteen ja meitä ohjaavan toiminnan piirteiden ymmärrettäväksi tekemiseen mutta nautin myös teoreettisemmasta pohdinnasta ja keskustelusta.

Työskentelen suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Olen työskennellyt Simon kanssa monessa erilaisessa yksilö- ja yritystilanteessa, ja arvostan sekä hänen asiantuntemustaan että selkeää, kantaaottavaa otettaan. Yhteistyötä parhaimmillaan.

 

Quote symbol.

Simo on levollisella tavalla läsnäoleva ammattilainen, joka olemisellaan luo tilaa ja samalla kykenee pitämään kiinni raameista ja rajoista saaden niin yksilön kuin työryhmän työstämään luovia ratkaisuja ja kokeiluja. Siitä syntyy nostetta – kyvykkyyden ja eteenpäinmenon kokemusta osallistujille.

 

Keskeinen työkokemus

5 vuotta henkilöstökonsulttina keskittyen rekrytointiin, henkilöarviointiin ja esimiesvalmennukseen.

7 vuotta työterveyspsykologina keskittyen työntekijöiden, esimiesten, johdon ja työyhteisöjen tukemiseen, kouluttamiseen ja valmentamiseen työhön, työhyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavissa asioissa

Lisäkoulutus

Psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti