Lyhytterapeutit palveluksessasi

Keitä Shortumin lyhytterapeutit ovat?

Kaikilla lyhytterapeuteillamme on lyhytterapeuttinen koulutus

Shortumin lyhytterapeuteilla on erityisosaamista muun muassa nuorten kanssa työskentelystä, seksuaalisuuden ja sukupuolen kysymyksista, työterveyspsykologiasta ja uravalintoihin liittyvistä kysymyksistä. Asiakkaan kohtaaminen yksilönä, yhteinen ongelmanratkaisu asiakkaan kanssa, ja vahvuuksien varaan rakentaminen on heidän työnsä ydintä.

Useimmat lyhytterapeuttimme ovat psykologeja. Lisäksi meillä on mm. psykoterapeutiksi opiskelevia, Valvira ammattinimikkeen omaavia muita terveydenhuollon ammattilaisia ja sosiaalipsykologeja.

Huomio, että nettiajanvarauksessa ei näy kaikkia vapaita aikoja. Voit kysyä vapaita aikoja suoraan lyhytterapeuteiltamme.

Useimmat lyhytterapeuteista ovat psykologeja

Psykologi on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Myös jokainen Shortumin psykologi löytyy Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki -rekisteristä.

Psykologin asiantuntijuus on laaja-alaista. Siinä yhdistyy tieteellinen ajattelu ja kyky arvioida moninaisten tutkimustulosten merkitystä, taito arvioida asiakkaan tilannetta erilaisin menetelmin, ihmisen kehityksen ja käyttäytymisen tuntemus sekä ymmärrys erilaisista sosiaalisista vuorovaikutusprosesseista.

Shortumin psykologien ydinosaamista ovat lyhytterapeuttiset palvelut. Kysy työpaikaltasi tai vakuutusyhtiöltäsi maksavatko he psykologin toteuttaman lyhytterapian. Psykologit eivät toteuta Kela-kuntoutusterapioita.


Lyhytterapeutit