Neuropsykiatrisia haasteita?

MISTÄ ON KYSE? 

Tuntuuko, että ajaudut jatkuvasti sähläämään tai saat huonoa palautetta ympäristöltäsi ? 
Sinun on vaikea keskittyä ja saada asioita valmiiksi. Kenties koet itsesi usein ärtyneeksi, levottomaksi tai uupuneeksi? 
Ajaudutko turhiin konflikteihin ihmissuhteissa?

MIKÄ VOI AUTTAA? 

Neuropsykiatrisen lyhytterapian tavoitteena on tukea kokonaisvaltaisella tavalla arjen toimintaa ja antaa eväitä työkalupakkiin. Saat apua mm. arjen jäsentämiseen, elämänhallintaan, vuorovaikutustilanteiden hahmottamiseen, itsetuntemuksen lisäämiseen sekä keinoja oman kuormittumisen säätelyyn. Autamme sinua löytämään vahvuuksiasi ja hyödyntämään niitä arjessa.

Neuropsykiatrinen lyhytterapia on tarkoitettu erityisesti sinulle, joilla on neuropsykologisia erityisvaikeuksia. Joskus vasta aikuisena oivaltaa omia taipumuksia esim. oman lapsen saadessa diagnoosin. Joskus taasen taustalla on voinut olla jo aiempia diagnooseja kuten vaikkapa ADHD, autismikirjon eriasteisia vaikeuksia, Touretten oireyhtymä ja oppimisvaikeus.

Asiantuntijamme pystyvät yhtälailla opastamaan sinua vanhemman roolissa, jos haluat vanhempana enemmän keinoja kohdata ja auttaa lastasi, jolla on neuropsykologisia haasteita.

ALLA NÄET TÄTÄ PAKETTIA TARJOAVIEN AMMATTILAISTEN YHTEYSTIEDOT