MindGuard®

Avainhenkilöt joutuvat väistämättä elämään haastavia ajanjaksoja, jolloin heidän paineensietokykynsä mitataan

Tiedät mitä sinulta halutaan ja odotetaan, osaat työsi, mutta olet juuri nyt keskellä vaativia ihmisten johtamisen haasteita tai muuten tiukassa paikassa urallasi. Ehkä yksityiselämäsi ongelmat kuormittavat.

MindGuard® kulkee rinnallasi, kun aloitat uudessa tehtävässä, työssäsi on meneillään erityisen haastava vaihe tai haluat itsellesi ulkopuolisen luotettavan ja kovan ammattitaidon omaavan palloseinän raskaan elämänvaiheesi luottamukselliseen purkuun ja pohtimiseen.

MindGuard® on kokenut, liike-elämää ymmärtävä Coach ja psykoterapeutti, jotta voimme liikkua keskusteluissa joustavasti oman yksityisen itsesi ja eri rooliesi välillä.

Keskustelemme siitä mistä pitää, jotta sinä voit mahdollisimman hyvin, jaksat tehdä työsi ja olla toisia varten sekä työssäsi että yksityiselämässäsi

MindGuard® on vähän kuin henkivartija, mutta mielenvartija, joka auttaa sinua pysymään iskussa ja ajatukset kirkkaana läpi haastavien prosessien ja raskaiden elämänvaiheiden. Sillä on valtava ero selviydytkö päivästä toiseen vai voitko oikeasti hyvin. Se näkyy kaikessa mitä teet.

Voitko mielestäsi hyvin vai koitatko juuri nyt lähinnä selviytyä? Huolestuttaako sinua, pystytkö pidemmän päälle hoitamaan työsi riittävän hyvin? Oletko ihmetellyt omia reaktioitasi? Haluaisitko ymmärtää toisia ihmisiä paremmin? Haluaisitko pystyä vaikuttamaan tapahtumiin ympärilläsi enemmän?

Johtaja on monessa tilanteessa asemansakin puolesta yksin, mutta MindGuard® kulkee rinnallasi ihmissuhdetyön osaamistasi täydentävänä ja henkisestä hyvinvoinnistasi huolta pitävänä ammattilaisena.

MindGuard on sinua varten ja yhteydenpito joustaa sinun tarpeidesi ja vaativan työsi vaihtuvien tilanteiden mukaan

Et sitoudu johonkin viikoittaiseen tai kuukausittaiseen tiettyyn kellonaikaan. Yhteyttä voidaan pitää tapaamisten välillä myös puhelimitse, sähköpostitse, videotapaamisin jne. Voit soittaa MindGuardillesi vaikka kahden palaverin välissä, kun tarvitset apua nopeaan tasapainon palauttamiseen vaikeiden keskustelujen jälkeen.

Ota yhteyttä. Päätät jatkosta vasta ensimmäisen sparrauskerran jälkeen.

 

Mitä saat?

Avainhenkilö pystyy tekemään haastavina aikoina puntaroituja päätöksiä ja toimenpiteitä.

Mitä tehdään?

Kokeneen ammattilaisen 24/7 tuki sellaisina ajanjaksoina, jolloin avainhenkilö on puristuksissa. Toteutetaan esimerkiksi säännöllisten tapaamisten ja rajattoman yhteydenottomahdollisuuden yhdistelmänä.

 

Yhteydenottopyyntö