Työhyvinvoinnin tuki ja sparraukset

Työhyvinvoinnin perustana on hyvin järjestetty, onnistumisen ja aikaansaamisen mahdollisuuksia tarjoava työ. Toinen puoli asiasta on kuitenkin meidän itsekunkin kyky motivoitua, luottaa itseemme ja toisiin, nähdä hankalissakin tilanteissa ratkaisujen idut, ja pyrkiä sitkeästi ja joustavasti kohti tavoitteita.

Harva kuitenkaan syntyy nämä itsensä johtamisen taidot ja valmiudet kainalossaan. Useimmat kasvattavat itsetuntemustaan ja työhyvinvointitaitojaan matkan varrella ja useassa erässä. Psykologin apuun kuitenkin turvaudutaan usein vasta silloin, kun tilanne on jo mennyt pahasti solmuun ja muut keinot ovat loppuneet. 

Ole sinä sen sijaan ennakoiva ja aikaasi edellä, ja toimi nyt! Shortum Työelämätalossa on tarjolla laadukkaita palveluita sinun, tiimisi ja työyhteisösi hyvinvoinnin tueksi.

Tiedot vapaista ajoista ja palveluiden hinnoittelusta saat suoraan asiantuntijoiltamme.

 

OIVALLUTTAVA HYVINVOINTISPARRAUS

Onko pulmanasi hukkuminen työn paljouteen tai liikunnan puute? Tai olet huomannut, että alaisesi voimat ovat vähissä ja kaikkien asioitten alkuun- tai loppuunsaaminen tuskallisen hidasta? Tiedät ehkä jo suunnilleen mikä mättää, mutta et kuitenkaan ole älynnyt miten asian kanssa pääsee eteenpäin? Eipä ihme, sillä tietoa terveydestä ja jaksamisesta on tarjolla ähkyksi asti. SIlti hyvät neuvot eivät monestikaan riitä, vaan tarvitaan ymmärrystä siitä, mikä juuri nimenomaista henkilöä koskettaa, liikuttaa ja motivoi, ja millaiset asiat juuri hänen kohdallaan tyypillisesti nousevat eteenpäinmenon esteeksi.

Tässä voi psyykkisten voimavarojen lainalaisuudet tunteva työpsykologi auttaa. Oikeasti. Älä päästä tilannetta luistamaan käsistäsi, vaan hae ammattilaisen apua ajoissa. Yksikin tapaaminen voi auttaa oivallusten alkuun.

Voit myös kysyä samalla 5 kerran korttia työelämän pulmiin erikoistuneen psykologin vastaanotolle. Säästät 5% kokonaiskustannuksista. Viiden tapaamisen aikana piirretään näkyviin kaivatun muutoksen suunta, luodaan polku konkreettista tavoitetta kohti, ja todennäköisesti tunnistetaan jo myös ne kaikkein tärkeimmät sisäiset esteet, joista asiakas jatkossa tulee ottamaan mittaa.

Tapaamiset voi toteuttaa Shortumissa paikan päällä tai verkossa suojatun yhteyden varassa.

Asiantuntijat: Katri Kanninen, Simo Levanto, Liisa Uusitalo-Arola, Teemu Ollikainen, Leena Särkelä

 

 

10 KERRAN SPARRAUS HENKILÖKOHTAISTEN VOIMAVAROJEN VAPAUTTAMISEEN

Onko sinulla sitkeitä ongelmia jaksamisessa, työn rajaamisessa ja itsestäsi huolehtimisessa? Vaikka kuinka yrittäisit, niin mikään ei tunnu riittävän. Yhä uudelleen löydät itsesi uupumuksen partaalta. Mistä kaikki oikein kiikastaa? 

Tutkimusten mukaan ulkoiset asiat vaikuttavat psyykkiseen hyvinvointiimme yllättävän vähän. On suurelta osin omissa käsissämme, missä kohtaa omaa henkilökohtaista hyvinvoinnin asteikkoamme liikumme. Kymmenen kasvokkaisen tai verkossa tapahtuvan tapaamisen kokonaisuus auttaa sinua tunnistamaan sekä henkilökohtaiset voimavarasi että tyypilliset sudenkuoppasi, ja auttaa sinua luomaan polun parempaan työelämään.

10 kerran työskentely voi yllättää syvällisyydellään. Shortum Työelämätalon psykologit lähtevät aina liikkeelle asiakkaan läsnäolevasta kuulemisesta, hänen omien tavoitteittensa selvittämisestä  ja tilanteen laadukkaasta jäsentelystä. Tämän pohjalta räätälöidään yhdessä muutokseen tähtäävä työskentely. Kasvava itsen ja oman toiminnan ymmärrys avaa tien uudenlaiselle toiminnalle ja uusille tavoille ajatella. Käyttämämme menetelmät ovat tutkimukselliseen näyttöön perustuvia.

Hanki 10 kerran kortti yksilölliseen psyykkisen työhyvinvoinnin valmennukseen tai pyydä työpaikkaasi kustantamaan se satsauksena tulevaisuuteen!

Säästät 10% kokonaiskustannuksista ostamalla kymppikortin. Tapaamiset voi toteuttaa Shortumissa paikan päällä tai verkossa suojatun yhteyden varassa. Haluamme, että etäälläkin olevat tai kiireiset ihmiset voivat saavuttaa palvelumme.

Asiantuntijat: Katri Kanninen, Simo Levanto, Liisa Uusitalo-Arola, Teemu Ollikainen, Leena Särkelä

 

RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIVALMENNUS

Haluatko todella tuloksia? Oletko valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen työskentelyyn oman hyvinvointisi eteen? Hanki itsellesi oma työhyvinvoinnin personal trainer! 

Oivallus voi syntyä nopeasti, mutta uuden toiminnan juurruttaminen ja varsinkin vanhasta irrottautuminen teettää työtä. Kun seuraava stressipiikki iskee, niin tiedät jo mitä tapahtuu – mikään ei ole helpompaa kuin kaikkien hyvien päätösten unohtaminen.

Räätälöity henkilökohtainen valmennus tarjoaa sinulle pitkäjänteisen tuen ajatuksissasi, toiminnassasi tai kokemisen tavoissasi kaipaamasi muutoksen saavuttamiseen, sekä viikoittaisen keskustelutunnin työhyvinvoinnin kehittämiseen erikoistuneen työpsykologin kanssa. Aidosti merkityksellinen ja tuloksellinen työskentely ei läheskään aina vaadi vuosia. Muutama kuukausikin riittää, kun muutokselle välttämättömät elementit löytyvät. Shortum Työelämätalon luotettavien työpsykologian ammattilaisten kanssa saat mahdollisuuden tutkia ja muuttaa tehottomia toimimisen tapoja kannustavassa vuorovaikutuksessa. Räätälöimme sinulle juuri sellaisen valmennuspaketin, joka vastaa olennaisiin tarpeisiisi.

Valmennus voidaan toteuttaa Shortumissa paikan päällä, tai kokonaan tai osittain verkossa suojatun yhteyden varassa. Ota yhteyttä, niin rakennamme juuri sinun tarpeisiisi vastaavan valmennuskokonaisuuden!

Asiantuntijat: Katri Kanninen, Simo LevantoTeemu Ollikainen

 

 

YKSILÖLLINEN TYÖN VOIMAVAROJEN KARTOITUS + MINIVALMENNUS

Mopo karkaa taas ja työ ei pysy hallinnassa ollenkaan? Uupumuksen raja on ylittymässä? Tai haluat, ettet koskaan elämässäsi sellaiseen tilanteeseen joutuisikaan? Kartoitamme yhdessä työn sisältöä, kuormitusta ja voimavaratekijöitä. Selvitämme lähtötilanteen haastattelun lisäksi FirstBeat -hyvinvointianalyysin avulla. Käymme läpi työn- ja ajanhallinnan kannalta tärkeitä toimenpiteitä ja mahdollisuuksia. Tarkastelemme tekijöitä, jotka estävät tai hidastavat juuri sinua tekemästä sitä, mikä tukisi omaa työhyvinvointiasi.

Palvelu sisältää alkutapaamisen, FirstBeat hyvinvointianalyysin ja 2 valmennustapaamista. Tuloksena on asiantuntijan arvio tilanteesta, suositus mitä sille voisi tehdä  ja suunnitelma 1-3 keskeisen asian kohentamiseen. Voit varata yksilöllisen tilannearvioinnin ja minivalmennuksen itsellesi tai yhteisymmärryksessä työntekijälle, jonka tilanteesta olet huolestunut.

Asiantuntijamme ovat kokeneita yksilön työvalmiuksien arvioitsijoita, jotka osaavat jäsentää tilannetta monitasoisesti, ymmärrettävästi ja läpinäkyvästi. Yhdistämme objektiivisia hyvinvointimittoja ja asiakkaan henkilökohtaista kokemusta. Jäsentämisen tapamme avaa silmät muutoksen mahdollisuuksille lähes itsestään.

Palvelun voi toteuttaa joko paikan päällä Shortumissa tai kokonaan verkon kautta. Tarkemmat tiedot: Simo Levanto.

 

Simo Levanto

Simo Levanto

PsM, psykologi, työterveyspsykologi

+358 44 756 5755
simo.levanto@shortum.fi

  • Johtaminen, esimiestyö ja tiimissä toimiminen
  • Lyhytterapeuttinen täsmätuki
  • Työhyvinvoinnin tuki ja sparraukset
  • Työyhteisön kehittäminen ja ristiriitojen sovittelu