SHORTCHAT

Shortumin chatissä vastaajana on aina psykologi ja tarjoamme tieteellisesti luotettavaa ja hyviin käytäntöihin perustuvaa neuvontaa ja ohjausta. Chatissä voit ottaa puheeksi mitä vain mieltä painavia asioita, oli kyse sitten omasta jaksamisestasi, parisuhteen ja seksuaalisuuden pulmista, lasten kasvatukseen liittyvistä huolista tai yllättävästä vastoinkäymisestä elämässä.
Chat -keskustelulle on varattu 15 minuuttia. Keskustelu on luottamuksellinen ja voit halutessasi tallentaa keskustelun itsellesi. Chat on avoinna keskiviikkoisin klo 14-17, torstaisin klo 10-12 ja perjantaisin klo 10-12. Pääset chattiin tällä sivulla oikeassa alanurkassa olevasta kuvakkeesta.

TIETOSUOJASELOSTE

Chattipalvelu on anonyymia. Keskustelut tuhotaan päivittäin. Asiakas voi itse halutessaan säästää keskustelun itselleen. Chattiagentit ovat koulutettuja, valviran hyväksymiä psykologeja ja/tai psykoterapeutteja. Alustan ylläpito-oikeudet ovat ainoastaan Shortumin chattiagenteilla. Teknisen palvelun tarjoaa Etsimo Healthcare Oy. Alustan tekniset ylläpitäjät eivät lue tekstejä