Shortumin viihtyisäss aulatilassa on pehmeät sohvat ja viherkasveja.

Shortum on psykologisen osaamisen aarreaitta

Shortumin toiminnan perustana on vahva tieteellinen näyttö ja huipputaitavien ammattilaisten työ.

Kohtaamisissa Shortumin ammattilaisten kanssa näkyy asiantuntevuus, aitous, lämpö ja neuvottelevuus. Shortumin asiakkaana tiedät, että saat laadukasta, inhimillistä, sujuvaa, ammattitaitoista ja omiin tarpeisiisi räätälöityä palvelua.

Ammattilaisille suunnatuista koulutuksistamme saat käytännön työvälineitä, joita voit alkaa käyttää heti paikalla, ja aina jotain myös henkilökohtaisesti itsellesi. Yritysasiakkaana voit luottaa siihen että asiantuntijamme toimivat joustavasti, ratkaisuhakuisesti ja eettisesti, ja ymmärtävät myös asiakkaan liiketoiminnan vaatimukset.

Laatu ja vaikuttavuus on Shortumin toiminnan ydinasia. Kehitämme ja seuraamme niin asiakastyön kuin koulutusten laatua jatkuvasti.

Shortumin perustaja Katri Kanninen

Olemassaolomme tarkoitus

Shortum luotiin 2017 ainutlaatuisen, huippuunsa viritetyn psykologisen tietämyksen varaan. Halusin paikan, jossa asiakas voi luottaa siihen, että hän saa tutkitusti tehokasta, korkean ammatillisuuden ohjaamaa palvelua hyvien tyyppien tekemänä. Asiakkaan ei tarvitse pohtia mikä on ammattilaisen osaamisen taso, tietääkö hän mitä tekee ja onko tämä hyvä tyyppi. Arvomme näkyvät kaikissa arjen kohtaamisissa ja jopa siinä, miten tilamme on rakennettu.

FOKUS

Läsnäolevasti asiassa ja tavoitteissa
Muutos löytyy pintaa syvemmältä.
Ymmärrys johtaa muutokseen. 
Vaikeita asioita kohti rohkeasti ja osaten.

HYÖTY

Muutosta tutkitusti tehokkain keinoin 
Asiantuntijalla on väliä.

ILO

Vaikka työskentelemme vakavien asioiden parissa, rakennamme positiiviselle psykologialle, tarpeessa huumoria silmäkulmassa, jotta ilo maailmassa lisääntyisi joka päivä

TASAVERTAISUUS

Jokainen kohtaaminen on pysähdys ihmisyyden edessä. Kehittyminen tapahtuu tasaveroisessa dialogissa.

Kirja: Lyhytterapeuttinen työote

Shortumin ammattilaiset ovat käsin poimittuja kultakimpaleita

Shortum rakennettiin sellaiseksi työpaikaksi, missä itse haluamme olla töissä. Loimme yhteisön, joka toimii niin turva- kuin oppimisalustana eri ammatillisuuden vaiheissa. Rekrytoimme tällä hetkellä useisiin kaupunkeihin psykoterapeutteja ja psykologeja sekä olemme aina kiinnostuneet kokeneista kouluttajista. Tule töihin Shortumiin – meillä on ammattilaisen hyvä olla.

Shortumilaisia ulkona piknikillä kehittämässä toimintaa yhdessä.