Shortumin tarina

 

Millaisessa työyhteisössä me shortumilaiset haluamme olla? Entä sinä?

Että ei jäisi niin yksin työhön liittyvien tuntemustensa kanssa.

Että voisi käyttää osaamistaan monipuolisesti ja kehitellä uudenlaisia toteutuksia samanhenkisten ihmisten kanssa.

Että olisi viihtyisät ja raikkaat tilat, joissa niin itsellä kuin asiakkaalla on rento ja mukava olla.

 

Että aivan kaikki ei olisi itsestä kiinni, vaan työpaikka kannattelisi ja tukisi myös jatkuvasti monimutkaistuvien ja laajentuvien viranomais- kilpailutus- ja yrittäjyysasioitten selvittelemisessä.

Että saisi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja -työhönsä, kun toimisto hoitaa laskutuksen ja muut aikaavievät rutiinit.

 

Tältä pohjalta Shortum rakennettiin. Lisäksi saimme paikan, jossa on myös upea 24/7 vapaasti käytössä oleva kuntosali, 2 ravintolaa, kampaamo ja kosmetologi. Ne ovat silkkaa bonusta.

TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ SHORTUMISSA ON VÄLJÄSTI MÄÄRITELTY YHTEINEN LÄHTÖKOHTA MUUTOSTA TUOTTAVALLE TYÖSKENTELYLLE, ON SE TOTEUTUESSAAN SITTEN LYHYTTÄ TAI PITKÄÄ, YKSILÖLLISESTI TAI RYHMÄSSÄ TOTEUTUVAA

Sen kulmakivenä on yksilöllinen lähestyminen ja asiakkaan tilanteen kokonaisvaltainen hahmottaminen riippumatta siitä, millä tavalla nimettyyn pulmaan tämä on etsimässä apua.

Meillä on ymmärrys myös siitä, ettei työskentelyn pituus välttämättä ennakoi sen syvällisyyttä. Lyhyt voi olla syvällistä, pitkäkin työskentely voi jäädä pintaan.

Olemme tietoisia siitä, että että sama pää kulkee harteillamme niin kotona, ystävyyssuhteissa kuin töissäkin. Tämä on erityisen tärkeä ja vapauttava tieto niille monille, jotka kuvittelevat että oma elämä pitäisi pystyä sulkemaan työn ulkopuolelle tai päinvastoin.

Tiedämme, että asiakasta on turha puskea ennalta päätetyn mallin mukaan suuntaan, johon hän ei koe omakohtaista motivaatiota tai joka on hänelle liian haastava tai pelottava. Viisaampaa on toimia, kuten KATin perustaja Anthony Ryle neuvoi: ”Push where it moves”, työnnä siitä mistä liikkuu!

Uskomme myös arvioinnin ja seurannan voimaan, ja haluamme varmistua siitä että työmme tuottaa aidosti tulosta.

”Olenko mä muistanutkaan kertoa, miten iloinen mä olen, että oon Shortumissa! Kaikki on niin hyvin! On viihtyisät tilat, mukava yhteisö, ja asiakkaatkin on niin mukavia!”

Meillä Shortumissa työskentelee kerta kaikkiaan upea joukko ammattilaisia, joiden osaaminen tuntuu vain kertautuvan ja lisääntyvän viikoittaisessa vuorovaikutuksessa kollegojen kanssa.

Mikään yhteisö ei ole vailla kriisejään ja murheitaan, mutta moni asia on meillä todella hyvin, kauniista miljööstä toiminnan hyvin rakennettuihin perustoihin asti.

Uskomme että tulevaisuudessa on vielä paljon kasvun, kehityksen ja yhteisen oppimisen mahdollisuuksia. Mikä parasta, melkein joka päivä meillä Shortumissa on aidosti kivaa!