Aino Pekkarinen

Psykolog

Kuka olen?

Kun tarvitset luottamuksellista ammattilaisen keskusteluapua haastavaan elämäntilanteeseesi, olen mielelläni tukenasi. Voin auttaa sinua esimerkiksi ihmissuhdepulmien, parisuhteen haasteiden tai vanhemmuuden teemojen kanssa sekä esimerkiksi erotilanteessa. Voin myös olla apunasi esimerkiksi tunne-elämän haasteissa, tai mieliala- ja ahdistusoireiden kanssa. Tarjoan tukea monenlaisiin arjen haasteisiin, oli kyseessä sitten uusi haastava elämäntilanne, tai sinua jo pitkään vaivannut asia. Tavoitteenani on auttaa sinua jäsentämään haastavaa tai pulmallista elämäntilannettasi tai oirettasi ja ymmärtämään itseäsi paremmin. Tämän lisäksi autan sinua viemään toivomiasi positiivisia muutoksia myös vastaanoton ulkopuolelle, arkeesi. Voin myös toimia valmentavassa roolissa, jos ongelmien ratkomisen sijasta haluat keskittyä jonkin konkreettisen tavoitteen saavuttamiseen tai ihmissuhteisiin tai elämäntapoihin liittyvään kehityskohteeseen.

Työskentelyssäni yhdistyvät sekä ymmärtävän ja hyväksyvän tilan luominen kipeille kokemuksillesi sekä usko sinun potentiaaliisi kulkea kohti arvojesi mukaista elämää. Keskeisimpänä suunnannäyttäjänä ovat aina omat toiveesi työskentelylle ja sen fokukselle. Yhteisessä työskentelyssä kanssasi keskeisimpänä pidän kunnioittavaa ja ennakkoluulotonta asennetta, mikä näkyy joustavuutena ja toiveidesi aktiivisena kuuntelemisena.

Tervetuloa vastaanotolleni yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Voin työskennellä kanssasi suomeksi tai englanniksi, ja halutessasi voimme toteuttaa tapaamisia myös etäyhteydellä.

Aino onnistui ohjaamaan minua kohti tavoitteitani ja saamaan aikaan suuremman elämänmuutoksen. Tämän lisäksi hän sai minut ymmärtämään erilaisia tiedostamattomia käytösmalleja, joita en ollut aiemmin huomannut ollut aiemmin huomannut itse. Näiden huomaaminen auttoi käytöksen muuttamisessa ja itseni kehityksessä.”

COACHING-ASIAKAS