Ava Numminen-Päiväläinen

PsM, Psykolog för arbetshälsa, Psykoterapeut YET, doktor i musik

FÖRTILLFÄLLET INGET UTRYMME FÖR NYA KUNDER

Om mig

Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Työssäni näen, kuinka on mahdollista saada helpotusta kuormitukseen, ahdistukseen ja psyykkiseen pahoinvointiin. Ja että on mahdollista jättää taakseen menneisyyden painolasteja, ymmärtää paremmin itseään, saada hallinnantunnetta, tyytyväisyyttä ja iloa ihmissuhteisiin, työhön ja elämään ylipäätään.

Sovellan työssäni myös esimerkiksi skeematerapeuttista ja hyväksymis- ja omistautumisterapeuttista lähestymistapaa, aivotutkimukseen perustuvaa tietoa sekä kehollisia psykofyysisiä harjoitteita. Yhteistyössä kanssasi kuuntelen sinua, autan asioiden jäsentämisessä, suunnan luomisessa ja konkreettisten askelien löytämisessä kohti sinulle mielekkäitä tavoitteita.

Taustaltani olen laulunopettaja ja tein väitöskirjan siitä, miten aikuiset laulutaidottomat ihmiset oppivat laulamaan. Näen oppimisen ja terapiaprosessin kaveruksina – kummassakin mielen maisemat ja toiminta ovat muutoksen tilassa kohti jotain uutta ja parempaa.

Jännitti kovasti tulla, mutta herätit jotenkin niin luottamusta, että uskaltauduin puhumaan paljon enemmän kuin osasin odottaa. Tuli heti helpompi olo.

Osasit todella hyvin kuunnella minua. Olen saanut sinulta merkittävän avun moneen elämänasiaan.

Olet ammattitaitoinen, hyvin empaattinen, samalla analyyttinen ja eteenpäin konkreettisesti auttava. Se toimii.


KESKEINEN TYÖKOKEMUS

Työterveyspsykologi 2013-
Kasvatuspsykologian yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto 2012-2013, 2007-2008
Läänintaiteilija, Uusimaa 2009-2011
Laulukoulu LauluAvaimen toimitusjohtaja 2008-
Henkilöstöjohtamisen lehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 2001-2006
Esiintymis- ja vuorovaikutuskouluttaja 1990-luku
Laulunopettaja 1985-