Joonas Kopra

Psykologi

Om mig

Psykologina tavoitteeni on luoda asiakkaalleni sellainen turvallinen tila, missä hän voi tuoda esiin vaikeita teemoja elämästään, vapaasti ilmaista tunteitaan sekä kannustavassa ja empaattisessa ilmapiirissä kehittää omaa itseään. Olen erittäin kiinnostunut erilaisuudesta ja ei ole asioita, joita emme voisi yhdessä pohtia. Ihmisenä olen hyvin sensitiivinen, empaattinen, rento ja olen saanut palautetta, että minulle on helppo puhua koska en koskaan tuomitse. Tärkeää on aidon luottamussuhteen syntyminen ja pyrin työssäni asiakaslähtöisyyteen, eli sovittamaan tapaamiset asiakkaalle parhaiten sopivaksi, jotta hänellä olisi mahdollisuus itselle hyvältä tuntuvaan työskentelyyn.

Olen tehnyt pitkään töitä hyvin erilaisten lasten ja nuorten parissa, missä olen todella havainnut sen, miten yksilöllisiä me ihmiset olemme. Tätä kautta olen oppinut hyvin herkäksi vuorovaikutuksessa toista ihmistä ja hänen tapojaan kunnioittaen. Psykologina olen erityisen kiinnostunut seksuaalisuuden- ja sukupuolen moninaisuudesta, ja olen siihen hyvin perehtynyt sekä tieteellisellä tasolla että arjessa. Minulle ihmisen oikeus olla juuri sitä mitä hän on ja ilmaista itseään haluamallaan tavalla, on äärimmäisen tärkeää.

Lyhytterapeuttisilla käynneillä sinulla on mahdollisuus keskustella kanssani mieltäsi askarruttavista asioista, löytää yhdessä ratkaisuja mahdollisiin pulmiin sekä saada tukea ja empatiaa.

Joonas on aito, asiakasta kunnioittava ja ei-tuomitseva. Hän on taitava luomaan vastavuoroisen kontaktin asiakkaan kanssa.