Linda Strengell

Psykolog, lösningsinriktad neuropsykiatrisk handledare, i integrativ psykoterapeututbildning

Om mig

Jag är legitimerad psykolog samt lösningsinriktad neuropsykiatrisk handledare. Därtill har jag gått fler korttidsterapeutiska metodskolningar. För tillfället utbildar jag mig även till psykoterapeut (integrativ inriktning). Jag har jobbat såväl som psykolog inom arbetshälsovården, specialsjukvården samt på en familjecentrerad psykosocial enhet och är van att jobba med barn, ungdomar, par, familjer samt enskilda vuxna. Jag har specialkunnande inom relationsdynamik, växelverkan, neuropsykiatri, anknytningstrauma samt olika livskriser.

Jag är van att arbeta terapeutiskt med såväl barn, unga, enskilda vuxna, samt par och hela familjer. Jag arbetar lösningsfokuserat och enligt en integrativ referensram, starkt förankrad i KAT-teori. För mig är det således lika viktigt att förstå varifrån symtomen börjat och vilken deras funktion har varit, som att arbeta fram alternativa handlingsmönster -alltid i aktiv dialog med mina klienter.

Hoppas vi ses på min mottagning!

 

You are warmly welcome to book an appointment for counseling in English too.

 

Kiitos näistä keskusteluista! Olen hyötynyt niistä todella paljon.

  • Asiakas

Sain todella paljon ajateltavaa ja huomasin eron voinnissani jo muutaman käynnin jälkeen. Linda on sopivissa määrin sekä suorapuheinen että lempeä. Yhteistä nauruakin mahtui mukaan kaiken vakavan keskellä. Voin suositella!

  • Asiakas

Jag har samarbetat med Linda under många år. Hon hör verkligen klienterna och förstår deras situation. Hon jobbar såväl relationellt som individuellt och har en förmåga att se både orsak och  lösningar ur flera perspektiv.

  • Kollega