Hengitys terapeutin työvälineenä

250,00  + ALV

Koulutuksessa opit lisää mm. hengityksen ja vuorovaikutuksen yhteydestä, tutustut hengityskoulun perusharjoituksiin ja saat välineitä auttaa stressaantunutta ja ahdistunutta asiakasta. Koulutukseen otetaan max. 18.

Jos olet kiinnostunut tästä koulutuksesta, tilaa ilmoitukset, niin pyrimme järjestämään koulutuksen toiveiden mukaan.

Tuote ei ole saatavilla.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä tuotteesta.

Kuvaus

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää luennon, keskustelua, kokemuksellista työskentelyä ja sen reflektointia. Luennolla tutustutaan hengityksen psykofysiologiaan ja hengityksen ja vuorovaikutuksen yhteyteen. Kokemuksellisessa osiossa tutustutaan hengityskoulun perusharjoituksiin. Osallistuja saa koulutuspäivästä välineitä esimerkiksi stressaantuneiden ja ahdistuneiden ihmisten auttamiseen. Hengityksen parissa työskentely tarjoaa myös keinoja vaikuttaa omaan työssä jaksamiseen. Lue lisää.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti Minna Martin, jolla on laaja-alainen kokemus ja koulutus kognitiivis-analyyttisen psykoterapian, psykofyysisen terapian ja hengityskoulun toteuttamisesta ja kouluttamisesta.

Käytännön tiedot

Koulutus toteutuu klo 9-16 Shortum Tapiolan koulutustilassa, osoitteessa Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo. Koulutukseen mahtuu max. 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.