Hengitys terapeutin työvälineenä 22.3.23

250,00  + ALV

Koulutuksessa opit lisää mm. hengityksen ja vuorovaikutuksen yhteydestä, tutustut hengityskoulun perusharjoituksiin ja saat välineitä auttaa stressaantunutta ja ahdistunutta asiakasta. Koulutukseen otetaan max. 16.

 

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kuvaus

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää luennon, keskustelua, kokemuksellista työskentelyä ja sen reflektointia. Luennolla tutustutaan hengityksen psykofysiologiaan ja hengityksen ja vuorovaikutuksen yhteyteen. Kokemuksellisessa osiossa tutustutaan hengityskoulun perusharjoituksiin. Osallistuja saa koulutuspäivästä välineitä esimerkiksi stressaantuneiden ja ahdistuneiden ihmisten auttamiseen. Hengityksen parissa työskentely tarjoaa myös keinoja vaikuttaa omaan työssä jaksamiseen. Lue lisää.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti Minna Martin, jolla on laaja-alainen kokemus ja koulutus kognitiivis-analyyttisen psykoterapian, psykofyysisen terapian ja hengityskoulun toteuttamisesta ja kouluttamisesta.

Käytännön tiedot

Koulutus toteutuu ke 22.3. klo 9-16 Shortum Tapiolan koulutustilassa, osoitteessa Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo. Koulutukseen mahtuu max. 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 22.2. mennessä.