Motivoiva haastattelu muutostyöskentelyssä, etäkoulutus

225,00  + ALV

ETÄKOULUTUS 22.11.24.

Koulutuksessa opitaan muutostyöskentelyn motivointitaitoja ja muutoksen edesauttamista myös haastavammissa asiakastilanteissa. 

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Miten motivoida asiakasta muutokseen? Miten tehdä näkyväksi ja auttaa asiakasta ristiriitaisten muutostoiveiden kanssa?

Motivoivan haastattelun koulutuksessa paneudutaan motivaation virittämisen ja vahvistamisen taitoihin ja tyyliin. Koulutuksessa opitaan muutostyöskentelyn motivointitaitoja ja muutoksen edesauttamista myös haastavammissa asiakastilanteissa.

Motivoiva haastattelu on tutkitusti toimiva vuorovaikutusmenetelmä (Miller & Rollnick, 2013) jokaisen ihmissuhdetyön ammattilaisen työkalupakkiin!

Koulutus toteutuu etäkoulutuksena Zoompro -ohjelman kautta pe 22.11. klo 9-16. Saat infokirjeen ja Zoom-linkin noin viikkoa ennen koulutusta.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on suunnattu kaikille asiakastyötä tekeville henkilöille. Erityisesti taidoista on hyötyä niille, jotka työskentelevät sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka painivat erilaisten muutostarpeiden kanssa. Tällaisia ovat mm. elämäntapamuutokset, päihteiden käytön lopettaminen tai lääkitykseen sitoutuminen.

Kouluttajana

Kouluttajana toimii VTT, kouluttajapsykoterapeutti Leena Ehrling.

Leena on aikaisemmalla urallaan tutkinut psykoterapeuttisen kommunikaation rakentumista vuorovaikutuksen tasolla. Psykoterapeuttina ja psykoterapeuttikouluttajana hän fokusoi etenkin transferenssi-ilmiöiden tunnistamiseen, ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen psykoterapeuttisessa dialogissa. Leenan viitekehys on kognitiivis-analyyttinen terapia ja hän toimii tällä hetkellä psykoterapeuttina, psykoterapiakouluttajana ja työnohjaajana omassa yrityksessään.

Osta koulutus viimeistään 22.10.24.

Paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088