Motivoiva haastattelu muutostyöskentelyssä

225,00  + ALV

Koulutuksessa opitaan muutostyöskentelyn motivointitaitoja ja muutoksen edesauttamista myös haastavammissa asiakastilanteissa. Jos olet kiinnostunut tästä koulutuksesta, tilaa koulutusta koskevat ilmoitukset. Pyrimme järjestämään koulutuksen, kun kiinnostuneita on riittävästi.  

Tuote ei ole saatavilla.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Miten motivoida asiakasta muutokseen? Miten tehdä näkyväksi ja auttaa asiakasta ristiriitaisten muutostoiveiden kanssa?

Motivoivan haastattelun koulutuksessa paneudutaan motivaation virittämisen ja vahvistamisen taitoihin ja tyyliin. Koulutuksessa opitaan muutostyöskentelyn motivointitaitoja ja muutoksen edesauttamista myös haastavammissa asiakastilanteissa.

Motivoiva haastattelu on tutkitusti toimiva vuorovaikutusmenetelmä (Miller & Rollnick, 2013) jokaisen ihmissuhdetyön ammattilaisen työkalupakkiin!

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on suunnattu kaikille asiakastyötä tekeville henkilöille. Erityisesti taidoista on hyötyä niille, jotka työskentelevät sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka painivat erilaisten muutostarpeiden kanssa. Tällaisia ovat mm. elämäntapamuutokset, päihteiden käytön lopettaminen tai lääkitykseen sitoutuminen.

Kouluttajana

Kouluttajana toimii VTT, kouluttajapsykoterapeutti Leena Ehrling.

Leena on aikaisemmalla urallaan tutkinut psykoterapeuttisen kommunikaation rakentumista vuorovaikutuksen tasolla. Psykoterapeuttina ja psykoterapeuttikouluttajana hän fokusoi etenkin transferenssi-ilmiöiden tunnistamiseen, ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen psykoterapeuttisessa dialogissa. Leenan viitekehys on kognitiivis-analyyttinen terapia ja hän toimii tällä hetkellä psykoterapeuttina, psykoterapiakouluttajana ja työnohjaajana omassa yrityksessään.

TILAA KOULUTUKSEN ILMOITUKSET

Jos olet kiinnostunut tästä koulutuksesta, tilaa koulutusta koskevat ilmoitukset.
Pyrimme järjestämään koulutuksen, kun kiinnostuneita on riittävästi.

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088