Nenäpäivän puheenvuoro: Johtajan kohtaamistaidot

500,00  + ALV

Millaisia ovat neljä johtajan tyypillistä vuorovaikutus- ja kohtaamistyyliä? Oletko koskaan miettinyt mistä sinulle tyypilliset toimintatavat kumpuavat ja miten niitä voi kehittää? 30 minuutin etäpuheenvuoro auttaa jokaista johtajaa ja esihenkilöä tuulettamaan omia toimintatapoja kohtaamistilanteissa.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kuvaus

30 minuutin vaikuttava etäpuheenvuoro tarjoaa jokaiselle johtajalle ja esihenkilölle tilaisuuden kohdata erilaisia johtajuuden vuorovaikutustyylejä. Puheenvuoron kautta on helpompi kohdata ja kehittää omia kohtaamis- ja vuorovaikutusmalleja sekä ymmärtää mistä ne juontavat juurensa. Erinomainen puheenvuoro jokaiselle esihenkilö- tai johtoasemassa toimivalle henkilölle.
** 100% puheenvuoron hinnasta lahjoitetaan Nenäpäivän keräykseen, maailman lasten paremman arjen turvaamiseksi. **

 

Puheenvuoron teema:
Hybridityö on nostanut yhä tärkeämmäksi johtajien ja esihenkilöiden vuorovaikutus- sekä kohtaamistaidot. Vuorovaikutustaitoja, henkistä hyvinvointia ja tasapainoa voi oppia. Tällä voi olla suuri merkitys myös organisaatioissamme.

Millaisia ovat neljä johtajan tyypillistä vuorovaikutus- ja kohtaamistyyliä? Mikä on sinulle tyypillinen tapa toimia ja miten se vaikuttaa kohtaamaasi kollegaan tai tiimiläiseen? Oletko koskaan miettinyt mistä sinulle tyypilliset toimintatavat kumpuavat ja miten niitä voi kehittää? Tämä puheenvuoro auttaa jokaista johtajaa ja esihenkilöä tuulettamaan omia toimintatapoja kohtaamistilanteissa.

Puheenvuoro sopii esihenkilöiden, johtajien ja johtoryhmien yhteisten tilaisuuksien tai palaverien alkuun sekä myös erilliseksi herättelyksi keskelle johtajuuden arkea.

 

Puhujana Katri Kanninen on johtajaterapioihin perehtynyt ja lyhytterapeuttisen työotteen kehittänyt psykologian tohtori, psykoterapeutti, kouluttaja, työnohjaaja sekä tietokirjailija. Katri on työskennellyt 25 vuoden aikana niin yritysmaailman kuin julkisen sektorin asiakkaiden kanssa. Shortumin perustaja, lyhytterapiatalon toimari ja pitkän linjan yrittäjä. Katrin uusin kirja, Terapian tarpeessa, julkaistiin marraskuussa 2021.

 

Puheenvuoron kesto ja muoto: 30 minuuttia etäpuheenvuorona.

Osta puheenvuoro helposti verkosta 5.12.2021 mennessä. Oston jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi ajankohdan sekä käytännön asiat. Puheenvuoron toteutusajankohta voi olla myös vuoden 2022 puolella.

—————-

** Ostamalla tämän puheenvuoron, olet mukana auttamassa maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.Tämä tuote on osa valtakunnallista Nenäpäivän hyväntekeväisyyskampanjaa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Puheenvuoron hinta 500€ lahjoitetaan kokonaisuudessaan Nenäpäivän-keräykseen. 500 eurolla 50 lasta saa psyykkistä tukea tai 25 lasta lukutaidon.