Nenäpäivän puheenvuoro: Johtajien yksinäisyys

500,00  + ALV

Tutkimusten mukaan joka toinen, eli 50 %, johtajista kärsii yksinäisyydestä. 30 minuutin etäpuheenvuoro tarttuu johtajien yksinäisyyteen ja herättelee johtajan roolissa jaksamisen sekä johtajakollegoiden dialogin merkityksestä. Osta puheenvuoro tukemaan johtajien tai esihenkilöiden hyvinvointia sekä vuorovaikutusta.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kuvaus

30 minuutin etäpuheenvuoro tarttuu johtajien yksinäisyyteen ja herättelee johtajan roolissa jaksamisen sekä johtajakollegoiden dialogin merkityksestä. Osta puheenvuoro tukemaan johtajien tai esihenkilöiden hyvinvointia sekä vuorovaikutusta.
** 100% puheenvuoron hinnasta lahjoitetaan Nenäpäivän keräykseen, maailman lasten paremman arjen turvaamiseksi. **

 

Puheenvuoron teema:
Tutkimusten mukaan joka toinen, eli 50 %, johtajista kärsii yksinäisyydestä. Yksinäisyys on kuitenkin kuluttavaa, kaventaa ajatusmaailmaa ja kuormittaa jo ennestään vaativaa johtajan työtä. Usein muutostilanteet luovat myös jännitteitä johtajakollegoiden välille, joka lisää entisestään kuormittavuutta ja myös yksinäisyyden kokemusta. Johtajien yksinäisyyteen on tartuttava – siitä hyötyvät paitsi yksilöt myös työyhteisö ja koko organisaatio.

Johdon vuorovaikutus, vertaistuki sekä avoin keskustelukulttuuri vaatii työtä ja rohkeutta sekä opettelua. Tässä johtajakollegat ovat tärkeä foorumi. Paikka jossa on tilaa keskustelulle, omien ajatusten ja fiilisten kiireettömälle jakamiselle, vertaissparraukselle. Tämä puheenvuoro herättelee johtajia pois yksinäisyyden kammiosta.

Puheenvuoro sopii erityisen hyvin esimerkiksi johtajien tai esihenkilöiden yhteisen palaverin avaukseksi tai keskinäisen vuorovaikutuksen herättelyksi.

 

Puhujana Sini Lindholm, johtamisen, johtoryhmien ja hallitustyön kehittämiseen sekä vuorovaikutukseen perehtynyt organisaatiopsykologi. Sini on innostava ja dialogiin kannustava puhuja, joka on sparrannut ja työskennellyt vuosia erilaisten organisaatioiden johtamisen kehittämishankkeissa.

 

Puheenvuoron kesto ja muoto: 30 minuuttia etäpuheenvuorona.

Osta puheenvuoro helposti verkosta 5.12.2021 mennessä. Oston jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi ajankohdan sekä käytännön asiat. Puheenvuoron toteutusajankohta voi olla myös vuoden 2022 puolella.

—————-

** Ostamalla tämän puheenvuoron, olet mukana auttamassa maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.Tämä tuote on osa valtakunnallista Nenäpäivän hyväntekeväisyyskampanjaa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Puheenvuoron hinta 500€ lahjoitetaan kokonaisuudessaan Nenäpäivän-keräykseen. 500 eurolla 50 lasta saa psyykkistä tukea tai 25 lasta lukutaidon.