Nenäpäivän puheenvuoro: Johtoryhmän hyvinvointi ja dynamiikan vahvistaminen

500,00  + ALV

30 minuutin etäpuheenvuoro tarttuu johtoryhmän jäsenten jaksamisen, keskinäisen vuorovaikutuksen ja dynamiikan teemoihin sekä miksi ne ovat bisneskriittisiä. Miten kehittyä yhdessä ja yksilöinä? Osta puheenvuoro herättelemään johtoryhmän dynamiikan ja jaksamisen merkityksestä ja johtoryhmän tiimihengen vahvistamisesta.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kuvaus

30 minuutin etäpuheenvuoro tarttuu johtoryhmien dynamiikan kehittämiseen sekä johtoryhmäläisten jaksamiseen. Puheenvuorosta saa eväitä johtoryhmäkollegoiden dialogin merkityksestä. Osta puheenvuoro tukemaan johtoryhmän kehittymistä entistä tiiviimmäksi ja paremmin yhdessä toimivaksi ryhmäksi.
** 100% puheenvuoron hinnasta lahjoitetaan Nenäpäivän keräykseen, maailman lasten paremman arjen turvaamiseksi. **

 

Puheenvuoron teema:
”Haastattelin viime ja tänä vuonna hallituksen puheenjohtajia liittyen hallituksen ja johtoryhmän yhteistyöhön ja näissä haastatteluissa yleinen vastaus kuului: Totta on, ettei johtoryhmän sisäisen dynamiikan vahvistamiseen tai jaksamiseen panosteta. Ajatellaan että kyllä tällä tasolla pitää tulla toimeen ja jaksaa.”

Johtoryhmän toimivuus on bisneskriittinen asia, jolle kuitenkin edelleen tehdään yllättävän vähän. Itse johtoryhmien kehittämiseen investoidaan vähän aikaa. On aika tarttua härkää sarvista.

Puheenvuoro sopii erityisen hyvin johtoryhmien yhteisten hetkien alkuun ja johtoryhmän keskinäiseen kehittymiseen liittyvän keskustelun herättäjäksi.

 

Puhujana Sini Lindholm, johtamisen, johtoryhmien ja hallitustyön kehittämiseen sekä vuorovaikutukseen perehtynyt organisaatiopsykologi. Sini on innostava ja dialogiin kannustava puhuja, joka on sparrannut ja työskennellyt vuosia erilaisten organisaatioiden johtamisen kehittämishankkeissa.

 

Puheenvuoron kesto ja muoto: 30 minuuttia etäpuheenvuorona.

Osta puheenvuoro helposti verkosta 5.12.2021 mennessä. Oston jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi ajankohdan sekä käytännön asiat. Puheenvuoron toteutusajankohta voi olla myös vuoden 2022 puolella.

—————-

** Ostamalla tämän puheenvuoron, olet mukana auttamassa maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.Tämä tuote on osa valtakunnallista Nenäpäivän hyväntekeväisyyskampanjaa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Puheenvuoron hinta 500€ lahjoitetaan kokonaisuudessaan Nenäpäivän-keräykseen. 500 eurolla 50 lasta saa psyykkistä tukea tai 25 lasta lukutaidon.