Nenäpäivän puheenvuoro: Kuormituksen merkkien tunnistaminen ja niihin puuttuminen

500,00  + ALV

30 minuutin koko henkilöstölle tai omalle tiimille erittäin tärkeästä aiheesta – mistä ja miten tunnistaa kuormituksen merkit itsessä ja muissa sekä miten asiaan voi puuttua?

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kuvaus

30 minuutin koko henkilöstölle tai omalle tiimille erittäin tärkeästä aiheesta – mistä ja miten tunnistaa kuormituksen merkit itsessä ja muissa sekä miten asiaan voi puuttua? Kuormituksen merkkien varhainen havaitseminen on erittäin tärkeää, siksi jokaisella työyhteisön jäsenellä tulisi olla ymmärrys ja arkeen soveltuvat neuvot miten toimia jos huomaa itsessään kuormituksen merkkejä tai miten asian voi ottaa puheeksi kollegan kanssa.
** 100% puheenvuoron hinnasta lahjoitetaan Nenäpäivän keräykseen, maailman lasten paremman arjen turvaamiseksi. **

 

 

Puhujana Mari Laari on innostava ja empaattinen työterveyspsykologi, voimavaraekspertti, organisaatiokonsultti ja työnohjaaja, joka auttaa ymmärtämään omaa kuormitusta ja henkisiä voimavaroja sekä ohjaa löytämään omat voimavarojen lähteet vastavoimaksi kuormitukselle. Marin koulutuksista lähdetään mieli täynnä oivalluksia ja taskut täynnä käytännön työkaluja, jotka voi ottaa käyttöön saman tien. Ja vaikka sisältönä on usein tiukkaa asiaa ja jaksamiseen liittyviä herkkiä aiheita, on tunnelma usein niin kevyt, ettei nauru ole mitenkään tavaton vieras näissä tilaisuuksissa.

 

Puheenvuoron kesto ja muoto: 30 minuuttia etäpuheenvuorona.

Osta puheenvuoro helposti verkosta 5.12.2021 mennessä. Oston jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi ajankohdan sekä käytännön asiat. Puheenvuoron toteutusajankohta voi olla myös vuoden 2022 puolella.

—————-

** Ostamalla tämän puheenvuoron, olet mukana auttamassa maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.Tämä tuote on osa valtakunnallista Nenäpäivän hyväntekeväisyyskampanjaa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Puheenvuoron hinta 500€ lahjoitetaan kokonaisuudessaan Nenäpäivän-keräykseen. 500 eurolla 50 lasta saa psyykkistä tukea tai 25 lasta lukutaidon.