Nenäpäivän puheenvuoro: Vaikuttava työkykyjohtaminen

500,00  + ALV

Mitä sanoisit jos yhtäkkiä saisit selville, että 80% henkilöstöstäsi olisi kokenut kärsivänsä mielenterveyden haasteista viimeisen puolen vuoden aikana? Mikä muuttuisi? Miten tarttuisit työkyvyn johtamisen kehittämiseen? Osta puheenvuoro herättelemään työkykyjohtamisen teemoista.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kuvaus

30 minuutin etäpuheenvuoro herättelee millaista vaikuttava työkykyjohtaminen on, mistä se koostuu ja mikä rooli on yritysjohdolla, HR:lla ja esihenkilöillä.
** 100% puheenvuoron hinnasta lahjoitetaan Nenäpäivän keräykseen, maailman lasten paremman arjen turvaamiseksi. **

 

Puheenvuoron teema:
”Tänä syksynä erään huippuyrityksen johtaja tuli luokseni ja kertoi, että heidän työntekijöistään melkein 80 % oli kokenut mielenterveyden haasteita viimeisen puolen vuoden aikana. Luku pelästytti yrityksen johdon ja HRn sekä käynnisti keskustelun, mitä he voivat asialle tehdä? Mitä tuumaat, jos sinä saisit vastaavan tuloksen eteesi?”

Näin alkaa Tanja Lapin puheenvuoro työkykyjohtamisesta.
Yksilöiden mielenterveyttä emme voi johtaa. Mutta kun halutaan johtaa työkykyä, tulee aluksi ymmärtää mistä asiassa on kyse ja mitkä tekijät työpaikalla vaikuttavat siihen. Tämä valottaa napakasti mistä työkykyjohtamisessa on kyse johdon, HR:n ja esihenkilötyön tasoilla sekä antaa kolme konkreettista askelta aidosti vaikuttavan työkykyjohtamisen aloittamiseen.

Puheenvuoro sopii erityisen hyvin esimerkiksi johtoryhmien, yritysjohdon, HR:n tai esihenkilöiden yhteisen palaverin avaukseksi tai herättelyksi työkykyjohtamisen teemasta.

 

Puhujana Tanja Lappi, työuupumuksen sekä ajatustyöläisten jaksamisen haasteiden ratkomiseen erikoistunut työterveyspsykologi, Business Coach ja tietokirjailija. Tanja on sparrannut lukuisia organisaatioita kehittämään työkykyjohtamisen malleja sekä auttanut työuupumuksesta kärsiviä henkilöitä. Tanja kirjoittaa par’aikaa kirjaa työelämän suurimmasta uhasta – työuupumuksesta ja miten työelämässä voidaan taistella tuota uhkaa vastaan.

 

Puheenvuoron kesto ja muoto: 30 minuuttia etäpuheenvuorona.

Osta puheenvuoro helposti verkosta 5.12.2021 mennessä. Oston jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi ajankohdan sekä käytännön asiat. Puheenvuoron toteutusajankohta voi olla myös vuoden 2022 puolella.

—————-

** Ostamalla tämän puheenvuoron, olet mukana auttamassa maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.Tämä tuote on osa valtakunnallista Nenäpäivän hyväntekeväisyyskampanjaa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Puheenvuoron hinta 500€ lahjoitetaan kokonaisuudessaan Nenäpäivän-keräykseen. 500 eurolla 50 lasta saa psyykkistä tukea tai 25 lasta lukutaidon.