Transferenssi-ilmiöiden hyödyntäminen ja tutkiminen psykoterapiassa, etäkoulutus

225,00  + ALV

ETÄKOULUTUS 1.11.24 | Tämä koulutus on tarkoitettu psykoterapeuteille, jotka haluavat syventää transferenssityöskentelyä pitkissä ja lyhyissä psykoterapioissa. Tilaa koulutusilmoitukset, jos olet kiinnostunut koulutuksesta.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Miksi jonkun asiakkaan kanssa työskentely on ahdistavaa ja toisen kanssa kaikki tuntuu niin tutulta ja helpolta? Transferenssi-ilmiöiden hyödyntäminen ja tutkiminen psykoterapiassa -koulutuksessa jäsennetään yhteistyön ilmiöitä transferenssinäkökulmasta. Viitekehyksenä toimivat objektisuhdeteoriat ja tunnefokusoitunut, dialoginen työote sekä terapeutin itsetuntemus ja ammatillinen identiteetti.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus sopii psykoterapeuteille, psykologeille ja muille psykoterapeuttista työtä tekeville.

Koulutuspäivien sisältö

Koulutus toteutuu 1.11.24 klo 9-16 Zoompro-ohjelman kautta. Koulutuspäivissä on sekä luento-osuuksia että käytännön harjoituksia. Saat infokirjeen ja Zoom-linkin noin viikkoa ennen koulutusta.

Kouluttajana

Kouluttajana toimii VTT, kouluttajapsykoterapeutti Leena Ehrling.

Leena on aikaisemmalla urallaan tutkinut psykoterapeuttisen kommunikaation rakentumista vuorovaikutuksen tasolla. Psykoterapeuttina ja psykoterapeuttikouluttajana hän fokusoi etenkin transferenssi-ilmiöiden tunnistamiseen, ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen psykoterapeuttisessa dialogissa. Leenan viitekehys on kognitiivis-analyyttinen terapia ja hän toimii tällä hetkellä psykoterapeuttina, psykoterapiakouluttajana ja työnohjaajana omassa yrityksessään.

Osta koulutus viimeistään 1.10.24.

Koulutuspaikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088