Tunnekeskeinen terapia (EFT): teoriasta käytäntöön 8.-9.12.2022 Espoo TÄYNNÄ

385,00  + ALV

Ytimekäs koulutus perehdyttää tunnekeskeisen terapian perusteisiin (engl. emotion-focused therapy, EFT). Koulutuksessa opit jäsentämään asiakkaan ongelmia tunnekeskeisen terapian välinein; syventämään kipeitä tunnekokemuksia niiden muuntamiseksi sekä hyödyntämään konkreettisia tekniikoita, kuten tuolityöskentelyä, korjaavien tunnekokemusten virittämiseksi. Koulutus on täynnä. Samansisältöinen koulutus 9-10.2.23

Lisätietoa koulutuksesta

1 varastossa

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kuvaus

Koulutuksessa opit tunnistamaan hienovaraisia tunnesignaaleja, joihin tarttua tunnekeskeisen psykoterapian työkaluin. Lukuisat esimerkit ja käytännön harjoitukset antavat konkreettisia välineitä vaikuttavaan tunnetyöhön.

Koulutus on tarkoitettu psykologeille, psykoterapeuteille, psykiatrisille sairaanhoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille ja muille terapeuttista työtä tekeville. Koulutus soveltuu erinomaisesti jatkokoulutukseksi lyhytterapeuttisen työotteen koulutusjakson käyneille, mutta siihen voi osallistua myös itsenäisenä koulutuksena.

Kouluttaja, apulaisprofessori, psykoterapeutti Erkki Heinonen

Koulutus ei edellytä aiempaa tuntemusta tunnekeskeisestä terapiasta. Periaatteita havainnollistetaan useilla käytännön esimerkeillä ja kokemuksellisilla harjoituksilla.

Ajankohta: 8.-9.12.2022, molemmat päivät klo 9-16

Sijainti: Espoo, Tapiola

Ilmoittautuminen 8.11. mennessä, paikkoja rajoitetusti ja ne annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. KOULUTUS ON TÄYNNÄ. SAMANSISÄLTÖINEN KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN 9-10.2.2023.