Tunnekeskeisen pariterapian välineet yksilöterapiassa

450,00  + ALV

10.-11.10.24 ESPOO. Koulutuksessa käydään läpi Johnsonin tunnekeskeisen terapian (Emotionally Focused Therapy, EFT) keskeiset interventiot, jotka antavat konkreettisia välineitä tunteiden kanssa työskentelyyn.

 

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Mitä tehdä, jos asiakas hermostuu? Tai kun pariskunta riitelee vastaanotolla? Entä kun tunnet avuttomuutta asiakkaan voimakkaiden tunnekokemusten tai tunnottomuuden edessä? Näitä taitoja ei voi oppia pelkästään kirjoja lukemalla!

Tunnekeskeinen terapia (Emotionally Focused Therapy) on Susan Johnsonin kehittämä kiintymyssuhdetieteeseen perustuva terapiamuoto, jota käytetään yksilöiden, parien ja perheiden hoitamiseen. EFT:ssä tunteet nähdään keskeisenä ihmisen sisäistä maailmaa organisoivana tekijänä. Tunteet tulevat ymmärrettäviksi ja työstettäviksi, kun ne liitetään vuorovaikutussuhteiden kontekstiin.

Koulutus antaa perustiedot aikuisiän kiintymyssuhteen logiikasta, tunnesäätelyn kehityksestä ja parisuhteen vaikeuksista. Koulutuksessa käsitellään, miten tunnekokemuksia voidaan terapeuttisessa työskentelyssä jäsentää ja syventää. Koulutuksessa opiskellaan EFT:n keskeisimmät interventiot ja miten korjaavat tunnekokemukset voidaan synnyttää sekä terapiasuhteessa että asiakasparin välillä.

Koulutuksen näkökulma on integratiivinen hyödyntäen kiintymyssuhdeteoreettista näkökulmaa, tunneteoriaa, tunnekeskeistä psykoterapiaa ja kouluttajan pitkää kliinistä kokemusta käytännön terapeuttisesta työstä. Koulutuksesta osallistuja saa heti käyttöön otettavia menetelmiä tunnesuhteiden hoitoon.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu psykologeille, psykoterapeuteille, psykiatrisille sairaanhoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille ja muille terapeuttista työtä tekeville. Sen oppeja voi soveltaa terapeuttisessa yksilö- pari- ja perhetyössä. Koulutus soveltuu erinomaisesti jatkokoulutukseksi lyhytterapeuttisen työotteen koulutusjakson käyneille, mutta siihen voi osallistua myös itsenäisenä koulutuksena.

Koulutuspäivän sisältö

Koulutus pidetään 10-11.10. molempina päivinä klo 9-16 Shortumin Tapiolan koulutustilassa, osoitteessa Metsänneidonkuja 4, Pilotti-talo, 02130 Espoo. Koulutukseen mahtuu max. 18 osallistujaa.

Koulutuspäivät koostuvat seuraavista teemoista:

  • Kiintymyssuhde taustateoriana
  • Tunnekeskeisen terapian integratiivisuus
  • Tunnesuhteiden logiikka
  • Parisuhteen negatiiviset vuorovaikutuskehät
  • Tunteiden kaksi tasoa
  • Miten työntekijänä olla tunteiden kanssa?
  • Tunnekeskeisen terapian interventiot
Eira Eklund-Mikkola

Kouluttajana

Kouluttajana toimii Eira Eklund-Mikola.

Eira on psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti ja tunnekeskeinen pariterapeutti /-työnohjaaja.

Hanki koulutus viimeistään 10.9.24

Paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088