Tunnekeskeisen työskentelyn välineitä 7-8.2.22, PERUTTU

450,00  + ALV

Tässä koulutuksessa saat taitoja pysähtyä ja kohdata vaikeita tunteita ja tunnottomuutta. Koulutuksessa käydään läpi tunnekeskeisen terapian keskeiset interventiot, jotka antavat sinulle konkreettisia välineitä tunteiden kanssa työskentelyyn.

Jos olet kiinnostunut tästä koulutuksesta, tilaa koulutusta koskevat ilmoitukset. Pyrimme järjestämään koulutuksen, kun kiinnostuneita on riittävästi.

Tuote ei ole saatavilla.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä tuotteesta.

Kuvaus

Koulutuksen näkökulma on integratiivinen hyödyntäen kiintymyssuhdeteoreettista näkökulmaa, tunneteoriaa, tunnekeskeistä psykoterapiaa ja kouluttajan pitkää kliinistä kokemusta käytännön terapeuttisesta työstä. Koulutuksesta osallistuja saa heti käyttöön otettavia menetelmiä tunnesuhteiden hoitoon.

Luentojen ja lukuisten harjoitusten avulla saat syventynyttä ymmärrystä aikuisiän kiintymyssuhteisiin ja parisuhteen vuorovaikutuskehiin. Koulutus sopii sekä yksilöiden että parien kanssa työskenteleville. Lue lisää koulutuksesta

Kouluttajana toimii Eira Eklund-Mikola, joka on psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti ja tunnekeskeinen pariterapeutti /-työnohjaaja.

Koulutus järjestetään etäkoulutuksena ZoomPro ohjelmaa hyödyntäen klo 9-16 molempina päivinä.