Anna Lohman

Psykologi (PsM) ja ekonomi (KTM)

Kuka olen?

Olen työelämään ja organisaatioiden toimintaan perehtynyt psykologi ja ekonomi. Haluan olla työlläni rakentamassa työpaikkojen arjesta tehokkaampaa, hauskempaa ja kevyempää. Sellaista työn maailmaa, josta voi innostua ja nauttia, ja jossa voi loistaa.

Työskentelen mieluusti niin yksilö- kuin ryhmätasolla erilaisten työelämän haaste- ja taitekohtien parissa. Psykologina kriisit, konfliktit ja muutokset kiehtovat minua erityisellä tavalla. Vaikka työyhteisöille tällaiset tilanteet ovat usein haasteita, näen nämä myös erityisinä mahdollisuuksina kehittää työyhteisön vahvuuksia, sekä valmentaa johtoa tai työyhteisöä kohtaamaan näitä haasteita tulevaisuudessa.

Ryhmien kanssa olen hyvä luomaan turvallisia tiloja, joissa voidaan keskustella monenlaisista asioista avoimesti ja rakentavasti, sekä etsiä yhdessä mahdollisuuksia muutokselle. Kouluttajana olen saamani palautteen mukaan innostava, rehellinen ja tarkkanäköinen. Työskentelytapojani läpileikkaavat syvä kiinnostus organisaatioiden ilmiöiden syvempään dynamiikkaan, sekä kepeä huumori.

Missioni, niin työssäni kuin muussakin elämässäni, on olla luomassa tähän maailmaan varjoista valoa. Aika suuri tavoite, mutta sen eteen olen sitoutunut tekemään töitä.

Lue täältä Annan tarina: Avoimin kortein aitouden, totuuden ja syvyyden äärellä