Simo Levanto

PsM, psykologi, työterveyspsykologi

Kuka olen?

Työskentelen psykologina johtamisen ja esimiestyön kehittämisen, tietotyön kiemuroiden, stressinhallinnan ja palautumisen, työpaikan sisäisen yhteistyön haasteiden ja työhyvinvoinnin parissa.

Minua kiinnostaa erityisesti kaikki se, mikä ohjaa meitä toimimaan niin itsemme kuin muiden ihmisten kanssa juuri niinkuin me toimimme, mistä ja minkä varassa vuorovaikutus ja työnteko syntyy ja miten se toimii tai takkuilee.

Lähestyn näitä aiheita niin yksilön, ryhmän/tiimin kuin organisaation lähtökohtien, voimavarojen ja ongelmatilanteiden kautta. Pyrin toiminnassani käytännönläheisyyteen ja meitä ohjaavan toiminnan piirteiden ymmärrettäväksi tekemiseen, koska muutoksen aikaansaaminen lähtee aina ymmärryksen rakentamisesta.

Työskentelen suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Olen työskennellyt Simon kanssa monessa erilaisessa yksilö- ja yritystilanteessa, ja arvostan sekä hänen asiantuntemustaan että selkeää, kantaaottavaa otettaan. Yhteistyötä parhaimmillaan.

 

Quote symbol.

Simo on levollisella tavalla läsnäoleva ammattilainen, joka olemisellaan luo tilaa ja samalla kykenee pitämään kiinni raameista ja rajoista saaden niin yksilön kuin työryhmän työstämään luovia ratkaisuja ja kokeiluja. Siitä syntyy nostetta – kyvykkyyden ja eteenpäinmenon kokemusta osallistujille.

 

Keskeinen työkokemus

5 vuotta henkilöstökonsulttina keskittyen rekrytointiin, henkilöarviointiin ja esimiesvalmennukseen.

7 vuotta työterveyspsykologina keskittyen työntekijöiden, esimiesten, johdon ja työyhteisöjen tukemiseen, kouluttamiseen ja valmentamiseen työhön, työhyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavissa asioissa

Lisäkoulutus

Psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti