Johdon terapia & johdon coaching

Yhteistyön voimaa

Työskentelemme yhä monimutkaisemmassa toimintaympäristössä, ympäristössä, joka on alituiseen uudistuva ja jonka osat ovat toisistaan riippuvaisia (interdependent). Tämä synnyttää ennustamattomuutta ja luo epävarmuutta.

OMAN KÄYTTÄYTYMISEN JA OMAA TOIMINTAA OHJAAVIEN TEKIJÖIDEN YMMÄRTÄMINEN ON VÄLTTÄMÄTTÖMYYS HYVÄÄN JOHTAJUUTEEN.

Me Shortumissa haluamme tukea Sinua ja organisaatiotasi johtajuusmatkallanne. Johtaja on usein tehtävässään varsin yksin. Mahdollisuus saada tukea, sparrausta omille ajatuksille ja ymmärtää itseään syvällisemmin tulisi olla jokaisen johtajan oikeus. Lisäksi reflektointikyky on nyt ja tulevaisuudessa yhä tärkeämpi metataito. Johdon terapia ja coaching harjoituttaa tutkitusti reflektointikykyä ja kehittää mielitajua (mindsight).

JOHDON TERAPIASSA JA COACHINGISSA HARJOITAMME TIETOISESTI MIELEMME JUMIUTUNEITA KYTKENTÖJÄ JA MUUTAMME TAPOJAMME TUNTEA JA TOIMIA.

Johdon terapia & johdon coaching

Shortumista löydät sekä kokeneita psykoterapeutteja että business coacheja johtajuusmatkasi tueksi.

KUN HALUAT YMMÄRTÄÄ PAREMMIN…

 • miten sinusta on tullut Sinä, millaisia sokeita pisteitä Sinulla on, miten sisäistetyt vuorovaikutus- ja käyttäytymismallit ohjaavat Sinua tänä päivänä ja
 • haluat uudistaa omia käyttäytymismallejasi ja kehittää tunnetaitojasi johtajana

…SUOSITTELEMME, ETTÄ VALITSET JOHDON TERAPIAPOLUN.

Johdon terapiamme pohjautuu kognitiivisanalyyttiseen (KAT) -suuntaukseen, jossa tarkastellaan sisäänrakentuneita vuorovaikutus- ja käyttäytymismallejamme, tullaan niistä tietoisemmiksi ja tätä kautta uudistetaan omia käyttäytymismallejamme ja vahvistetaan jo toimivia tapojamme. KAT-lähestymistavan hyödyntäminen tuo lisäksi tässä ajassa kriittisen systeemisen näkökulman kehittymiseen; emme tarkastele Sinua johtajana vain yksilönä, vaan osana laajempaa systeemiä ja vuorovaikutuskenttää.

Suosittelemme johdon terapiaa lämpimästi työelämän murroskohdissa

 • kun aloitat uudessa positiossa
 • jos koet oman työintosi hiipuneen Sinulle tyypillisestä tasosta tai
 • kun sinulla on muita isoja muutoksia elämässäsi

KUN HAET SPARRAUSTUKEA LIIKETOIMINTATAVOITTEIDEN EDISTÄMISEKSI…

johon oman toiminnan reflektointi osana kuuluu

…SUOSITTELEMME SINULLE MEIDÄN BUSINESS COACHING PALVELUAMME.

Business coacheillamme on psykologisen osaamisen lisäksi monipuolinen liiketoiminnan ja johtamisen tuntemus sekä oma kokemus esimiestehtävissä. Usein ohjausprosessimme ovat yhdistelmä johdon terapiaa ja coachingia.

LUPAUKSEMME ON – MOLEMMILLA POLUILLA TULET OIVALTAMAAN ITSESTÄSI JA TOIMINTATAVOISTASI UUTTA JA UUDISTUMAAN JOHTAJANA PYSYVÄSTI.

Hyödyt

 • Johtajana kytkeydyt vahvemmin itseesi – kuka Sinä pohjimmiltasi olet ja haluat olla, miten aiemmat kokemuksesi ovat muokanneet sinua ja vaikuttavat siihen, kuinka toimit ja johdat
 • Pysyvät uudistukset johtamistavassasi johtavat parempaan työntekijä- ja kollegakokemukseen ja tätä kautta parempiin liiketoiminnan tuloksiin
 • Elät kokonaisvaltaisesti enemmän itsesi näköistä elämää

Ota yhteyttä

Katri Kanninen
 • englanti
 • ruotsi
 • suomi

Katri Kanninen

PsT, psykologi, kouluttajapsykoterapeutti (KAT)

TÄLLÄ HETKELLÄ EI TILAA UUSILLE ASIAKKAILLE

+358 40 741 7795
katri.kanninen@shortum.fi

Katri on psykologian tohtori, KAT kouluttajapsykoterapeutti ja työnohjaaja. Hän on läsnä oleva ja mukaansa tempaava kouluttaja, jonka opetuksessa yhdistyy viimeisin tutkittu tieto ja käytännön monipuolinen kokemus. Katri vetää tällä hetkellä kolmatta KAT-psykoterapeuttikoulutusta ja on kouluttanut lukuisan määrän erilaisia koulutuskokonaisuuksia lyhytterapeuttisesta työskentelystä. Katri kouluttaa suomeksi ja ruotsiksi.

Kiinnostuitko?