Tule kehittämään yhdessä elämisen taitoja

Voit olla suoraan yhteydessä palvelualueen vetäjään

Arvomme fokus, hyöty, ilo ja yhdenvertaisuus ohjaavat johtoryhmämme toimintaa

Lyhytterapiatalo

Katri Kanninen

Katri Kanninen

Toimitusjohtaja
katri.kanninen@shortum.fi
+358 40 741 7795

Kokenut kehittäjä, psykoterapeutti, psykologian tohtori, kouluttaja, työnohjaaja ja on myös kirjoittanut useita kirjoja. On kehittänyt lyhytterapeuttisen työotteen konseptin, jonka ympärille Shortum on rakennettu. Työskennellyt 25 vuoden aikana niin yritysmaailman kuin julkisen sektorin asiakkaiden kanssa. Shortumin perustaja ja  lyhytterapiatalon vetäjä. Erityisenä kiinnostuksen alueena johtajaterapiat.

Työelämätalo

Sini Lindholm

Sini Lindholm

Työelämätalon liiketoimintajohtaja
sini.lindholm@shortum.fi
+358 40 730 4909

Kokenut liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen ammattilainen, jonka intohimona on olla tekemässä työelämästä onnellisempaa. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, eri toimialoista sekä yksityisen ja julkisen puolen toimijoista mahdollistaa laaja-alaisen kaikupohjan ja monipuolisen kehittämisotteen. Erityisenä kiinnostuksen kohteina johtamisen ja organisaatiokulttuurin kehittäminen.

Koulutustalo

Leena Särkelä

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088

Kokenut psykoterapeutti ja psykoterapian erikoispsykologi, joka kouluttaa, kehittää ja työnohjaa innostuneella ja integratiivisella otteella. Laaja-alainen kokemus mielenterveyden ongelmien ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Erityisenä kiinnostuksen kohteena lyhytterapeuttisen työotteen kehittäminen ja räätälöinti eri mielenterveys- ja hyvinvointisektoreille.

Muut yhteydenotot

Minna Koivumäki

Minna Koivumäki

Yhteisömanageri
minna.koivumaki@shortum.fi
+358 20 730 3370

Minnis vastaa Shortumin arjen pyörityksestä. Hän taitaa niin asiakasjärjestelmät, juhlien järjestämiset kuin laskutuksen. Sen, mitä Minnis ei hallitse tänään, hallitsee hän huomenna.

Yrityksen yhteystiedot

Puhelin (soittoaika 10-13):
+358 20 730 3370

Osoitteet:
Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo
Porkkalankatu 7, Helsinki
Mannerheiminkatu 16, Porvoo