Tuija Vakkila

PsM, psykolog, psykoterapeut (ET), arbetsledare, specialpsykolog för barn och ungdomar

FÖR TILLFÄLLET INGA LEDIGA KELA-TIDER

Om mig

Työni painopisteenä on aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten yksilöpsykoterapia. Psykoterapia-koulutukseni edustaa ratkaisukeskeistä suuntausta. Ratkaisukeskeisyys tarkoittaa minulle mahdollisuuksien ja vaihtoehtojen tutkimista asiakkaan kanssa hänen tavoitteensa tai muutostoiveensa edistämiseksi. Tämän näkökulman kuljettaminen jättää hyvin tilaa myös muiden psykoterapeuttisten viitekehysten soveltamiselle.

Olen tehnyt pitkään töitä myös lasten, nuorten sekä heidän vanhempiensa kanssa. Aiemmin työskentelin yritysmaailmassa erilaisissa henkilöstönkehittämisen tehtävissä, erityisesti esimiesvalmennus ja työnohjaus sekä työyhteisöjen kehittäminen ovat olleet mieltäni lähellä. Työhöni psykoterapeuttina koen edellä mainitun kokemuksen tuovan lisää näkökulmaa ja ymmärrystä. Keskeisenä teemana kaikessa työssäni ovat inhimillinen kasvu ja vuorovaikutuksen teemat sekä omien voimavarojen ja erilaisten painetekijöiden yhteensovittaminen.

Toivotan tervetulleeksi asiakkaat eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa! Tutkitaan yhdessä toiveitasi muutoksesta ja hyvästä elämästä.

Sain Tuijan terapiassa itsetuntoni ja itsenäisyyteni takaisin. Sain oivat keinot, joilla kykenen hallitsemaan pelkoja ja ahdistusta niin, että ne enää tuskin vaivaavat. Löysin myös tien takaisin hyväksymään ja rakastamaan itseäni.


Keskeinen työkokemus

Psykoterapeutti 2014 alkaen
-aikuiset ja yli 16-vuotiaat nuoret
Psykologin vastaanotto lapsille, nuorille ja heidän perheilleen 2013 alkaen
Koulupsykologi 2009-2019
Henkilöstönkehittämis- ja henkilöstöhallinnon tehtävät 1999-2009
Henkilöarviointi 1995-1999

Palvelut

Ratkaisukeskeinen psykoterapia (lyhyt- ja pitkäkestoinen), Kela-pätevyys aikuisille ja yli 16-vuotialle nuorille
Solution-focused psychotherapy in English
Psykologin vastaanotto, myös kouluikäisille lapsille ja nuorille
Työnohjaus, myös ryhmille, ja konsultointi